in

Se schimbă ministrul diasporei! Dragnea: Rovana Plumb și Natalia Intotero TREBUIE să-și dea demisia!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, și Natalia Intotero, ministrul pentru românii de pretutindeni, trebuie să demisioneze, având în vedere că sunt pe lista de candidați la europene.

„Cele două colege din Guvern, Rovana Plumb și Natalia Intotero, nu sunt de acord ca ele să meargă în campania electorală având la dispoziție infrastructura guvernamentală. Deci înainte de a începe oficial campania electorală, cele două colege trebuie să-și prezinte demisia din Guvern. Am vorbit cu dumnealor înainte de a se adopta listele și sper că îți vor ține cuvântul și sper că nu ne vor pune într-o situație delicată”, a declarat Liviu Dragnea, aflat într-o vizită în județul Călărași.

Declarația publică a lui Liviu Dragnea pare un avertisment și sugerează că cei doi miniștri nu prea ar vrea să demisioneze.

Celălalt lider al coaliției, Călin Popescu Tăriceanu, s-a exprimat și el în termeni categorici pentru plecarea Nataliei Intotero din guvern. Este astfel posibil ca ALDE să vizeze ocuparea postului rămas liber de un om de încredere de-al lui Tăriceanu.

„Problema remanierii e în primul rând de resortul premierului. Cu doamna premier nu am avut o asemenea discuție și nici cu colegul meu Liviu Dragnea. Cred că e vorba de Rovana Plumb și Natalia Intotero care trebuie să se retragă la începutul campaniei pentru că sunt candidate.”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare va incepe pe 27 aprilie.

Lista PSD pentru europarlamentare este deschisă de Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi senatorul PSD Claudiu Manda. Pe listă mai apar Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Bălănică Mariana, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Păvelescu Alin.

Pastorul Chris Terhes, șeful unui ONG fantomă din SUA, candidat pe listele PSD la europene

PSD începe ofensiva în Diaspora, pune un fost ministru președinte al unei filiale

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu trăiește în Italia: „Nu aș numi exil faptul că stau în afara țării. Am plecat de bunăvoie”

Veneția, microbuz românesc, a intrat frontal într-un TIR, trei pasageri duși în stare gravă la spital