in

PSD Italia îl vrea pe Cristian Rizea ministru al diasporei: „Sunt onorat de această propunere”

Organizaţia PSD Diaspora Italia din Italia anunţă, într-un comunicat, că susţine numirea deputatului de Brăila Cristian Rizea, fost preşedinte al PSD Diaspora, în funcţia de ministru delegat pentru diaspora, post rămas liber după demisia lui Cristian David din funcţie.

„Domnul Cristian Rizea este un bun cunoscător al problemelor românilor din Diaspora, o personalitate foarte cunoscută pentru implicarea activa şi prezenţa în mijlocul românilor plecaţi din ţară. PSD Diaspora Italia susţine cu căldură şi entuziasm numirea domnului deputat Cristian Rizea în acest post cheie.”, se spune în comunicat.

L-am întrebat pe deputatul Cristian Rizea decă ar fi de acord cu propunerea PSD Italia.

Mă simt onorat de această propunere. Nu e numai solicitarea celor din Italia, acelaşi lucru l-au propus filialele din Austria, Franţa, Marea Britanie, Israel, şi alţii. Propunerea a venit de la ei şi mă simt onorat să văd că activitatea mea a fost apreciată. Dar decizia aparţine partidului, pe cine va propune în această funcţie.”, ne-a declarat Cristian Rizea. Dacă partidul i-o va cere, nu va spune nu. Întrebat cum comentează activitatea lui Cristian David în funcţia de ministru al diasporei, Rizea a spus că nu ar vrea să comenteze deocamdată!

După demisia lui Cristian David din guvern, împreună cui ceilalţi colegi liberali, postul de ministru delegat pentru diaspora a fost preluat interimar de ministrul de Externe, Titus Corlăţean. 

Surpriză la congresul PSD Italia: Marian Turea, ales preşedinte la Roma

Cristian Rizea: „Transplantul refuzat românului din Italia, un caz consternant”

Rizea (PSD Diaspora) acuză abuzuri la secţiile de vot din Sicilia

Rizea (PSD): Gata cu secţiile din “hoteluri şi restaurante!”

Începe răfuiala: Cristian Rizea solicită Curţii de Conturi „un control riguros” la DRP


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Victor Ponta vine la Roma, se va întâlni cu Matteo Renzi şi Papa Francisc, nu se va întâlni cu românii din Italia

Româncă din Florenţa: „Renzi este perceput ca o persoană care vorbeşte mult, dar îşi duce proiectele la capăt”