in

Gabriela Firea, vaccinată cu trei doze, anunţă că are Covid. „În fața bolii toți suntem egali”

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureştiului, a anunțat că este bolnavă de Covid, având o formă ușoară a bolii.

Ea a scris pe Facebook că s-a infectat la trei săptămâni după ce a făcut a treia doză de vaccin.

”Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi, din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi”, a scris Firea.

Ea spune că nu e în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri.

”Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja. Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea”, a mai scris vicepreședintele PSD.

A luat paracetamol timp de un an ca să nu se îmbolnăvească de Covid. Acum are rinichii distruşi și are nevoie de transplant

Senatoarea scrie că, dacă putea participa la şedinţa comună, ar fi spus ”că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toţi românii, în lupta cu pandemia”.

 ”Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se ştia că vine. Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente – şi pentru spitale, pentru formele severe, şi pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme uşoare şi medii -, s-au dotat secţiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă : guvernanţi-cetăţeni, care acum dă roade. Puţine îmbolnăviri, puţine cazuri grave. Noi suntem din nou fruntaşi în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconştienţă politică şi administrativă! La noi se dă mereu vina pe cetăţeni. Doar ei sunt vinovaţi, că nu respectă “reguli”. Cei mari şi tari sunt neprihăniţi. Aşa cred ei! Istoria le va dovedi contrariul! Azi, din păcate, toţi cei care au fost timp de 2 ani la putere merită o bilă neagră. Şi să-i ţinem minte!”, spune Firea. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
tratament sanitar roman fara acte Italia

Sunt cetățean român fără acte în Italia, pot să primesc tratament sanitar?

badanta italia afacere

„Nu m-am putut adapta în Italia”. A muncit ca badantă, acum visează să îşi deschidă o afacere în ţară