in

Interzis umorul despre Covid??? USR Plus vrea cenzură la TVR. Deputatul Bulai, cel care a spus că Isus avea o mamă surogat, în război cu Mugur Mihăescu – VIDEO

Deputatul USR și președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în masă din Camera Deputaților, Iulian Bulai, a cerut demiterea conducerii TVR, după ce de Revelion postul național a transmis un program comic – „Revelionul lui Garcea” – care a atins și tema Covid, care conținea și o parodie despre Klaus Iohannis. Bulai s-a dezlănțuit contra emisiunii, condiderând că „sabotează” măsurile guvernului.

„Pe banii noștri, TVR1 a avut de revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirațiilor. (…) Permiți dezinformare pe bani publici la televiziunea publică în plină pandemie. În prime time. De revelion. Adică sabotezi măsurile împiedicare a răspândirii bolii.”, a scris Bulai pe pagina sa de Facebook.

Într-o altă intervenție, politicianul a acuzat TVR că a aruncat în derizoriu măsurile de protecție și că a dat un mesaj de ingorare a acestora prin programul de Revelion. Parlamentarul a mai acuzat postul public de televiziune că a dat microfonul „conspiraționiștilor”, printre invitați fiind Dan Bitman, un critic cunoscut al măsurilor anti-Covid.

Deputatul a reclamat că TVR a difuzat „o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pandemiei, pe bani publici”.

Mai mult, în războiul cu umorul, un membru al CNA, Dorina Rusu, s-a autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, susținând că a luat în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar a instigat la nerespectarea lor.

Mugur Mihăescu vs Iulian Bulai

Actorul Mugur Mihăescu, unul dintre autorii programului incriminat de la TVR, a intrat în conflict deschis cu Bulai, pe tema parodiei la adresa lui Klaus Iohannis.

În timpul programului s-a prezentat o parodie cu un actor care l-a interpretat pe Iohannis spunând: „Anul 2021 va fi Anul Bivolului în calendarul chinezesc. Sau Anul Boului în calendarul românesc. Tre să fii tare bou să mai stai închis în casă!”.

Iulian Bulai a cerut schimbarea conducerii la TVR, afirmând că invitații din emisiune sunt „conspiraționiști„.

Mugur Mihăescu a explodat: „Nu pot sa respect comunistii. Domnule, nu ti-e rusine, ma faci conspirationist? Domnule, sa-ti fie rusine. Cum ma faci pe mine conspirationist, ma?

În 1988 eram la Timisoara intr-un spectacol si am bagat o soparlita cu Ceausescu, am ridicat sala in picioare, dupa care conducerea partidului a interzis publicului sa mai participe la spectacolele noastre pentru ca era o bascalie ieftina la adresa lui Ceausescu. Dupa care Ceausescu a murit la un an dar am impresia ca domnul e prea tanar sa stie lucrurile acestea.

Arunca niste cuvinte sa se afle in treaba. Unor asemenea oameni n-ai ce sa le raspunzi. Stiti cum e, trec anii peste dansii degeaba, asta e situatia. Nu inteleg nimic din ce se intampla, ne intoarcem la comunism, la dictatura? Trebuie sa imi pun un tablou cu liderul suprem? Vai steaua voastră de comuniști!”, a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3.

Maica Domnului – „Mama surogat”

Să ne reamintim că Iulian Bulai, numit șef la comisia de Cultură, este cel care de Crăciunul trecut, a spus. “Hristos…un copil sărac, dintr-o familie ciudată, cu un tată trecut de prima tinerețe și o mamă surogat..”, a spus Bulai.

Acum, artistul Nicolae Voiculeț i-a cerut demisia: „Cred că este cea mai mare blasfemie la adresa Sfintei Fecioare Maria și a Mântuitorului IISUS HRISTOS, pe care am putut să o aud vreodată din partea unui român și mai ales a unui demnitar.

Consider că acest individ nu reprezintă în niciun fel cultura română și nu poate fi numit în această funcție de onoare, mai ales făcând o asemenea afirmație jignitoare care lezează credința a zeci de milioane de credincioși creștini din România și chiar din întreaga lume.

În calitatea mea de promotor al culturii române, dar și de apărător al valorilor creștine, cer DEMISIA deputatului USR-PLUS Iulian Bulai, din funcția de președinte al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, pentru că prin acest comportament nu face cinste culturii și nici valorilor creștine ale României!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, situație alarmantă în sistemul de învățământ: zeci de mii de elevi de liceu ar putea abandona școala

italia restrictii1

Italia: Restricţiile rămân în vigoare în weekend. Relaxare în timpul zilelor lucrătoare