in

Întors din Italia, dat afară din casă de nevastă: ”Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie”

Un bărbat din Dragomirești – Vaslui dorește să se facă dreptate, după ce a fost dat afară din casă. La întoarcerea din Italia, Virgil Antohi a fost primit de soție cu poarta închisă. Deși are titlu de proprietar, s-a trezit în imposibilitatea de a intra în posesia lucrurilor lăsate în locuință.

Nici măcar poliția nu a putut soluționa problema celor doi soți aflați la cuțite. Acum, unica soluție a bărbatului rămâne judecata.

Virgil susține că nu vrea decât să ia din casă o bormașină, pentru a pune un lampadar la mormântul părinților. În această situație delicată, cei șapte copii ai cuplului se poziționează de partea mamei.

Virgil Antohi este plecat la muncă în Italia încă din 2001, de unde revine ocazional acasă. Anul acesta a dorit să organizeze un praznic părintelui său și să modernizeze locul de veci al acestuia.

“Eu sunt venit din Italia, am act, am tot, am venit să-i fac un praznic lui tata, am scule acolo, vreau să intru și eu să iau o bormașină. Eu plec, nu stau mult. Vreau să pun un lampadar la mormântul părinților mei, dar soția nu mă primește în curte. Acolo e casa tatălui meu. Ea are niște vorbe foarte murdare. Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie, sunt multe pe care vrea să mi le facă”, a spus Virgil.

Deși are titlu de proprietate, poliția nu poate interveni deoarece la mijloc este vorba despre un bun comun.

“Am fost la poliția din Dragomirești, am fost la Municipiu. Am depus o cerere și de o săptămână nu au venit. După ce am sunat la 112 din fața casei , a venit, dar tot nu s-a rezolvat nimic. Mi-au zis să bag divorț. Singura soluție este soluționarea procesului”, a adăugat bărbatul.

Acesta susține că dreptatea este de partea lui, însă nu dorește să fie amendat din cauza încercărilor de a intra în ogradă.

“Decât să stau să plătesc atâtea amenzi încercând să intru în casă, mai degrabă mă duc și stau la toate neamurile. Înainte, când veneam, pleca de acasă și se ducea la poliție și spunea că o agresez și primeam numai amenzi din cauza ei. Eu lucrez ca șofer pe TIR. Dacă ea îmi spurcă cazierul, nu mai pot să lucrez, asta caută ea”, a mai spus Virgil.

întreaga poveste pe vremeanoua.ro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 100 In medie: 4]

Cei doi deținuți români evadați din închisoarea din Pescara au fost prinși

Bergamo, adolescentă de 15 ani și-a ucis mama cu un cuțit: „Voiam doar să o sperii”