in

Italian arestat la Suceava după ce, înarmat, a încercat să-și recupereze niște bani. ”Taci din gură, broscarule”

Scandal monstru joi după amiază, într-o comunitate de romi din comuna Mitocu Dragomirnei, de lângă Suceava. Un cetăţean italian care a încercat să recupereze o datorie s-a dus înarmat cu un pistol la cel care îi datora bani. Bărbatul care a vrut să-şi facă singur dreptate a fost încătuşat de poliţişti.

Italianul, care este căsătorit cu o româncă, are un magazin în comună și le mai dă localnicilor produse pe datorie, potrivit ziardesuceava.ro.

Printre „clienţii” este şi un bărbat de etnie romă, care a acumulat o datorie de 100 de lei, pe care a refuzat de mai multe ori să o plătească. Enervat, italianul și-a luat pistolul și s-a dus în cartierul romilor, unde l-ar fi ameninţat pe datornic.

Ieri, cei doi s-au întâlnit pe o uliță din Mitocu Dragomirnei. Maurizio Parasi (49 de ani) se deplasa cu mașina, iar Florin Zlotar (35 de ani) cu căruța. Se pare că cetățeanul italian a scos un pistol și a început să-l amenințe pe localnic pentru că nu i-a înapoiat banii.

Oamenii din zonă au început să sune la 112, iar în scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție. Agenții l-au încătușat pe italian și l-au dus la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii fac verificări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, dar și pentru a stabili dacă arma era supusă autorizării sau nu

Echipajul sosit la faţa locului l-a încătușat pe italianul înarmat, care a fost dus la secţie pentru audieri. Scenele au fost filmate și au fost postate pe internet.

”Aici ești în Italia, mă?” ”Taci din gură, broscarule”, strigau oamenii în timp ce polițiștii îl încătușau.

Poliţiştii au verificat arma de foc a italianului şi au constatat că era un pistol artizanal pentru care proprietarul nu avea nevoie de autorizaţie. Proprietarul magazinului este cercetat acum în stare de libertate.

Iată scena arestării:

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul italian al agriculturii, în lacrimi după legalizarea clandestinilor. Dar sindicatele vor ROMÂNI la muncă

Ambasada și Consulatele Generale din Italia ÎȘI REIAU ACTIVITATEA de lucru cu publicul la ghișeu, începând cu 18 mai