in

Alianța pentru Patrie, Liviu Dragnea anunţă înfiinţarea unui nou partid. „S-a născut din lacrimi”

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, eliberat condiționat pe 15 iunie din Penitenciarul Rahova, a anunțat că a fost înființat un nou partid, Alianța pentru Patrie. Dragnea a subliniat că partidul nu-i aparține și că a fost înființat de „patru oameni obișnuiți”, la inițiativa lui Codrin Ștefănescu.

Dragnea l-a caracterizat pe Codrin Ştefănescu drept ”un om de mare caracter”, care l-a ajutat foarte mult când a fost închis în Penitenciarul Rahova.

Fostul şef PSD a spus că momentan nu poate ocupa nicio funcție în noua formațiune politică, dar că este o formațiune politică pe care ”o susține foarte, foarte mult” şi pentru care va face „multe lucruri”

De menționat că ”Pentru Patrie” este numele ultimului partid legionar din România, urmașul partidului ”Totul pentru Țară”, fondat în 1993 de foști legionari.

Sondaj exploziv: Partidele de la guvernare se prăbuşesc! AUR, creştere spectaculoasă

”Prin octombrie Codrin mi-a zis că simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri interne, de tot felul de interese împletite care până la urmă distrug un partid sau îl lasă la 20% acolo unde trebuie să fie. Și i-am spus că îl voi sprijini cu toată experiența mea. Și a găsit mai mulți prieteni de-ai lui, patru oameni obișnuiți, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori la acest partid, Codrin neimplicându-se de la început la înființarea lui, ca să nu se blocheze. Partidul s-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie (…)

Nu este un partid xenofob, anti-european, dar noi ca să putem spera că această țară să ajungă unde trebuie acest partid trebuie să facă un program de guvernare, care să se bazeze în primul rând pe folosirea resursei naturale, umane, de inteligență”.

Fostul președinte al PSD a oferit detalii despre orientarea partidului pe care îl sprijină.

„S-a născut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România… Principalul obiectiv este bunăstarea românilor. Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea, scrie jurnalul.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
green pass obligativitate

Italia, obligativitatea Green-Pass-ului a crescut cu 35% numărul de vaccinări, comparativ cu săptămâna trecută

Tivoli, român fără bilet scoate cuțitul și provoacă panică în autobuz