in

Mario Balotelli pleacă de la Brescia, Campioana României a pus ochii pe el, tratativele sunt avansate

CFR Cluj se află în discuții avansate cu Mario Balotelli, 29 de ani, care a evoluat în ultimul sezon la Brescia, anunță Libertatea. Ar fi cel mai important transfer în istoria clubului. Mario Balotelli a fost la t echipe precum Manchester City, Inter, AC Milan și Liverpool.

CFR Cluj a câștigat titlul României pentru al treilea an consecutiv și vrea să participe la Champions League.

Balotelli e pe lista mai multor echipe, un club din ligile inferioare din Italia și unul din Grecia dorindu-l, însă CFR are avantajul financiar, plus opțiunea de a juca în cupele europene.

Balotelli a avut un sezon prost, a marcat doar 5 goluri în 19 meciuri pentru Brescia în acest sezon de Serie A.  Italianul nu a mai jucat fotbal din martie, după o serie de dispute cu șefii echipei care tocmai a retrogradat în Serie B.

În urmă cu o lună, Brescia a anunțat pe site-ul oficial faptul că Balotelli a ajuns să cântărească 100 de kilograme! Plecarea atacantului de la echipa italiană este doar o chestiune de timp. Massimo Cellino, președintele Bresciei, s-a săturat de problemele pe care atacantul le-a făcut la echipa lui și vrea să termine acum contractul care expiră în 2022, anunță Gazzetta dello Sport. 

Atacantul cere 400.000 de euro pentru a pleca de la Brescia, club care i-a interzis să mai vină la antrenamente. “Mereu am crezut că Mario se va simți ca acasă la echipa din orașul natal, dar am greșit. El trăiește după regulile lui. Îi spui ceva, iar el face opusul. Echipa a ales un drum, iar Mario altul”, a spus antrenorul Diego Lopez pentru Corriere della Sera.

5,5 milioane de euro valorează Balotelli în prezent, potrivit transfermarkt. Cea mai mare cotă avută de atacant a fost de 32 de milioane, în iunie 2012

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Drama unei românce din Italia: vândută la un cioban din Sicilia, familia nu mai știa nimic despre ea de mai bine de 15 ani

Italia, româncă arestată după ce a înșelat zeci de persoane cu peste UN MILION de euro, se lăuda cu cunoștințe de rang înalt în lumea politică și financiară