in

Replica unui medic către premierul Cîţu: „Mulţi români nu vor simți creșterea economică. Dar vor simți gheara morții”

În doar o săptămână în România au murit peste 2.000 de oameni din cauza Covid-19. Într-o postare pe Facebook, epidemiologul Octavian Jurma îi dă replica premierului Florin Cîţu care anunţă mândru că economia creşte în România. Medicul îl avertizează că nu toți românii vor simți aceste beneficii anunțate de Florin Cîțu, pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viață să le simtă.

‘Nu, nu toți românii vor simți beneficiile creșterii economice. Pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viață să le simtă chiar dacă ar fi adevărate. Înainte de a simți beneficiile economice, cel puțin 200.000 de români vor simți gheara morții sfârtecând plămânii și trupul lor lăsându-i cu sechele pe viață. Cel puțin 20.000 nu vor mai simți nimic în decembrie. De sărbători doar absența lor va fi simțită de cei dragi. Copii lăsați fără părinții. Părinți lăsați fără copii. Mămici ucise cu copilul lor în burtă. Elevi și profesori uciși în numele educației. Familii întregi ucise într-o săptămâna…De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifică risipă această inumană de viață? De ce suntem singură țară din lume care își ucide cetățenii pentru bani?”, se întreabă epidemiologul pe pagina sa de socializare.

Şeful medicilor din România vrea suspendarea cadrelor medicale care susţin teorii antivacciniste

Octavian Jurma spune că acestea sunt singurele raspunsuri pe care le mai așteaptă „de la Guvern, de la Parlament și de la Președinte…”.

„Ei ne-au cerut votul ca sa guverneze in numele nostru spre binele nostru si vreau sa stiu unde e binele romanilor care mor acum in cadenta de metronom, cate unul la fiecare 4 minute. Tic, tac, un roman a murit pana ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncata in vant este o viata aruncata in vant. Fiecare zi amanata sunt 400 de vieti curmate…

PS. Pana in decembrie se va alege praful de cresterea asta economica, pentru ca nu poti avea crestere economica cand iti distrugi sistemul de sanatate publica pentru asta. Criza sanitara, va deveni criza umanitara si criza umanitara va deveni criza economica. Incredibil cata minte au cei care ne conduc cu entuziasm spre prapastie…”, conchide Octavian Jurma, conform Observator News.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 16 In medie: 4.5]
roman no green pass Milano

Steaguri românești la „No Green Pass” la Milano, român de 20 ani arestat

accident adolescenta brescia

Și-au pierdut fiica de 15 ani, într-un accident cumplit în Italia. „Larisa s-a făcut înger”