in

Și-au pierdut fiica de 15 ani, într-un accident cumplit în Italia. „Larisa s-a făcut înger”

Dramă uriaşă în familia unor români stabiliţi în Capriolo, provincia Brescia. Gabriel și Cătălina şi-au pierdut fiica, o adolescentă de 15 ani, în urma unui cumplit accident rutier, însă au luat decizia ca fiica lor să trăiască prin alţii. Mai precis, oamenii au hotărât să îi doneze organele.

Pe 11 octombrie, Larisa a fost accidentată de un camion cisternă, în timp ce se ducea spre şcoală, la câțiva metri distanță de un sens giratoriu chiar în faţa mamei sale, care a asistat neputincioasă la accident, scrie observatornews.ro.

Copila a stat cinci zile în comă, însă în ciuda eforturilor medicilor, pentru ea nu s-a mai putut face nimic. „Larisa s-a făcut înger. Va salva alte vieți”, au spus părinții fetei.

Larisa era descrisă de cei care au cunoscut-o ca fiind o persoană rezervată şi studioasă. Părinţii săi, tatăl -muncitor, iar mama, o femeie veselă până de curând, erau extrem de apreciaţi în localitatea în care se instalaseră. Larisa mai are un frate de 10 ani.

A fost accidentată sub ochii mamei

„Întreaga comunitatea este profund îndurerată. Am vorbit cu familia care, deși nu este catolică, a acceptat propunerea mea de a găzdui funeraliile în biserica parohială. Slujba va avea loc cu un rit creștin ortodox, conform acordurilor cu biserica românească”, a precizat Don Agostino Bagliani, preotul paroh din Capriolo, citat de Giornale di Brescia.

Poliția continuă ancheta pentru a stabili modul în care adolescenta și-a pierdut viața.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
replica medic citu

Replica unui medic către premierul Cîţu: „Mulţi români nu vor simți creșterea economică. Dar vor simți gheara morții”

politie no green pass Trieste

VIDEO – No Green Pass, poliţia a intervenit brutal la Trieste