in

Membru al organizaţiei “Sacra Corona Unita”, prins în România

Cataldo Cagnazzo, un membru de vază al organizaţii criminale “Sacra Corona Unita”, care acţiona pe teritoriul Italiei, dat în urmărire internaţională de autorităţile italiene, fiind acuzat de trafic de droguri şi trafic de arme, a fost prins de poliţişti în România, la Piteşti şi urmează să fie extrădat, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, este cetăţean italian, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare emis de autorităţile italiene, pentru trafic de droguri şi trafic de arme.

"Bărbatul era cunoscut ca fiind membru al unei organizaţii criminale ce acţiona pe teritoriul Italiei. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş, în urma schimbului de informaţii cu autorităţile italiene şi cu Biroul Sirene din cadrul Poliţiei Române, au prins în municipiul Piteşti, un cetăţean italian în vârstă de 56 ani, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene, pentru trafic de droguri şi trafic de arme", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Descrizione: http://content.ad20.net/Storage/0_0/blank.gifBărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, procurorul de caz dispunând reţinerea pentru 24 ore şi introducerea în arestul IPJ Argeş, în vederea prezentării în instantă şi extrădării.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Şi-a bătut un cui în frunte, convins că soţia îl înşeală

Calvarul unei tinere, sechestrată de fostul prieten