in

Şi-a bătut un cui în frunte, convins că soţia îl înşeală

Un român de 40 de ani, Florin Stanica, se află în stare gravă la spitalul Cannizaro din Catania, după ce s-a rănit grav la cap, din gelozie. Era convins că soţia sa, de 50 de ani, îl înşeală, aşa că a luat ciocanul şi şi-a înfipt un cui în frunte. „Viaţa bate filmul”, a comentat „Corriere della Sera”.

 

Şi-a bătut un cui în cap, ca să nu-l părăsească nevasta

Episodul a avut loc la Gela (provincia Caltanissetta,  Sicilia), în dimineaţa zilei de 16 august.  În timpul unui control obişnuit, poliţiştii l-au descoperit pe bărbat zăcând la pământ, lângă gara din localitate. La început, au crezut că au de-a face cu o persoană în stare de ebrietate.  La scurt timp şi-au dat seama însă că bărbatul şi-a bătut singur un cui de opt centimetri în frunte.  Românul avea în mână  ciocanul folosit pentru a se răni.

Rănitul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Catania, unde este internat în stare gravă.

Poliţiştii au aflat de la prietenii românului că nu este prima oară când Stanica face un asemenea gest, pe care îl consideră “o adevărată dovadă de dragoste” faţă de soţia sa, tot româncă. Femeia, în vârstă de 50 de ani, a cerut medicilor să poată sta lângă soţul ei, afirmând că nu ar avea niciun motiv să fie gelos.

Ea a mai povestit agenţilor că soţul ei a mai făcut acelaşi gest în trecut, acasă în România. Atunci, bărbatul, tot din gelozie, convins că soţia îl înşeală, şi-ar fi bătut un cui în cap şi ar fi mers pe străzile oraşului cu lenjeria intimă agăţată de cuiul din frunte.

 

Românul care şi-a bătut un cui în cap recidivează

În februarie, un alt român şi-a bătut un cui în cap, la Viterbo: tot din cauza soţiei. Bărbatul s-a prezentat la poliţie cu un cui înfipt în frunte şi a fost operat de urgenţă. La câteva zile după ce a fost externat, şi-a sechestrat soţia şi a fost arestat de poliţişti.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român bătut la sânge, în plină zi, la Ventimiglia

Membru al organizaţiei “Sacra Corona Unita”, prins în România