in

Ministrul de Interne, mesaj pentru românii care vor neapărat să revină în țară: „Din Italia, Spania, Franța, Germania intrați direct în carantină”

Marcel Vela, ministrul de Interne, i-a îndemnat pe românii aflați în străinătate care țin morțiș să revină acasă în perioada Paștelui să intre pe site-ul Institutului Național de Sănătate Publică pentru a vedea acolo, în funcție de zona din care se întorc, dacă vor trebui să stea 14 zile în carantină sau în izolare la domiciliu.

Românii care se întorc în țară „să verifice site-ul Institutului Național de Sănătate Publică. Acolo țările au coduri – roșu, galben – și  la fiecare evaluare sunt retricții. Cod roșu – carantină, cod galben – izolare. Aunt etapizate aceste măsuri. Dacă vine cineva acum din China, e în zonă galbenă, Olanda la fel era cel puțin dimineață. Acum poate e altfel…

Să știe fiecare compatriot acum că pe acel site găsește toate detaliile cu privire la codurile care clasifică zonele. Zona roșie – carantină instituționalizată 14 zile, zonă galbenă – izolare la domiciliu 14 zile. Dacă azi vine din Italia, Spania, Franța, Germania și Iran parcă intră direct în carantină, din alte state, Canada sau alte zone, pe acel site vede și stie că se duc în izolare”, a declarat Marcel Vela, pentru B1 TV.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/cifrele-tragediei-cresc-din-nou-in-spania-849-de-morti-in-ultimele-24-de-ore-cea-mai-mare-cifra-de-la-inceputul-crizei/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Supermarketurile din Italia oferă reduceri de 10% la produse, în cazul persoanelor care plătesc cu bonuri alimentare

Mirela Mardar, Roma: ”Poate de acum vom privi cu alți ochi libertatea și sănătatea”