in

Mugur Isărescu, foarte mulțumit de activitatea Vioricăi Dăncilă la BNR: ”Lucrează de la birou şi este foarte disciplinată”

Guvernatorul Băncii Naţionale a României a vorbit într-o conferinţă de presă, despre angajarea fostului premier Viorica Dăncilă la Banca Naţională a României. El a precizat că „lucrează de la birou şi este foarte disciplinată”.

Întrebat despre angajarea fostului premier la Banca Naţională, Isărescu a răspuns că „motivele, ca şi politica de resurse umane au fost explicate pe larg de directorul de resurse umane şi se găsesc pe site-ul băncii. Nu am nimic de adăugat”.

Viorica Dăncilă, criticată pentru că i-a numit „ăştia” pe românii din diaspora: ”Am vrut să folosesc expresiile președintelui Iohannis”

El a mai precizat că „în ceea ce priveşte domeniul în care dânsa lucrează, n-a luat locul niciunui specialist din Banca Naţională”. Guvernatorul BNR a explicat că domeniul în care lucrează acum fostul premier, economia verde, este unul relativ nou pentru toată lumea, scrie adevarul.ro.

„Nu avem absolvenţi de facultate sau de orice studiu în domeniul acesta. Împreună cu colegii care formează grupul de lucru respectiv, studiază, şi probabil că în toamnă grupul respectiv va termina o lucrare, va ieşi în public cu materialul respectiv”, a mai precizat Isărescu.

Viorica Dăncilă a fost angajată în cadrul Biroului Economie Verde la Banca Naţională, birou în cadrul unui departament care se va ocupa de trecerea la moneda euro. Criteriul de selectare a Vioricăi Dăncilă, dar şi a lui Ioan Mircea Paşcu, ambii foşti europarlamentari, este nevoia de „oameni care deschid uşi în Europa”, a explicat, la momentul angajării Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Mugur Isărescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Moarte șocantă pentru un lucrător român angajat la pădure în Trento: s-a înfipt într-o ramură de copac

munca la negru2

Românii care muncesc la NEGRU ar putea beneficia de pensie. Meșterii care lucrează cu ziua vor fi impozitați