in

Gigi Becali îşi construieşte oraş monahal: „Va fi muntele Athos românesc”

Muntele Athos românesc”. Gigi Becali își construiește propriul oraș monahal. Miliardarul investește o avere pe 30 de hectare și stabilește o singură regulă sfântă! „La femei nu calcă bărbați, la bărbați nu calcă femei”.

Becali are în plan o investiție după modelul Muntelui Athos, iar femeile au accesul interzis.

Finanțatorul vicecampioanei României a cumpărat 30 de hectare în satul Comanca, unde are în plan să construiască un complex precum la Muntele Athos.

Citiţi şi: Muntele Athos, locul unde accesul femeilor este interzis

Deja există un semn care indică drumul către Mănăstirea „Naşterea Prorocului Ioan Botezătorul”, având alăturat mesajul: „Nu permite intrarea femeilor!”.

Becali are în plan să construiască o sută de chilii și cinci mănăstiri. Acesta a oferit detalii cu privire la proiectul său.

„O să fie cinci biserici într-un loc, sunt 30 de hectare. O unitate de călugări… adică o să fie un oraș monahal călugăresc. Într-o parte vor fi bărbați călugări și într-o altă parte numai femei. La femei nu calcă bărbați, la bărbați nu calcă femei!”, a spus Gigi Becali, pentru Antena 3.

„Orice investiție în zonă aduce profit imaginii stațiunii, deci nu se pune problema să nu reprezinte un punct de atracție și turismul pastoral să se dezvolte spre binele stațiunii și tuturor oamenilor din zonă”, a spus și Gheorghe Dumitrașcu, administratorul mănăstirii.

Citiţi şi: Becali nu mai rezistă în închisoare. Familia şi preoţii de la Muntele Athos cer graţierea

Totuși, Gigi Becali are de gând să construiască și o mănăstire de maici, la o distanță de șapte kilometri de locația în care se va afla complexul pentru călugări.

„Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, spunea Gigi Becali, anul trecut.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
accident bucuresti politist

Bucureşti, accident înfiorător. Fetiţă UCISĂ de un poliţist pe trecerea de pietoni

ingrijitoare romana data in judecata

Italia, îngrijitoare română dată în judecată de familia bătrânei, după ce a îngrijit-o 10 ani