in

Bucureşti, accident înfiorător. Fetiţă UCISĂ de un poliţist pe trecerea de pietoni

accident bucuresti politist

Accident infiorător petrecut joi în Bucureşti. O fetiţă a fost ucisă iar o alta a fost grav rănită pe trecerea de pietoni de către un poliţist care gonea cu maşina de serviciu.

Amplă anchetă în București, după ce două fete de 13 ani au fost lovite pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție. Autospeciala circula cu mai bine de 80 de kilometri pe oră.

Accidentul s-a petrecut la ora 13 și 30 de minute, pe o stradă din nordul Capitalei. Camerele de supraveghere au surprins exact momentul în care agentul trece cu viteză şi le loveşte în plin pe fetiţe.

Copilele se întorceau de la şcoală când au ajuns la trecerea de pietoni pe care o traversau zi de zi. Nu au apucat să facă decât câţiva paşi. Una a fost aruncată lângă bordură, alta la câțiva metri distanţă.

Accident produs de un șofer italian, în mașină erau cinci adulți și patru copii

Raisa, un înger de copil pentru care viaţa abia începuse, a murit la câteva minute după impact. Zdrobit de durere şi neputinţă, tatăl fetei a izbucnit în hohote de plâns. ”A murit!”/ ”Aoleeu, copilaşul meu bun. Raisa mea bună”.

Cealaltă fetiţă, tot de 11 ani, a ajuns la spital. Este conştientă şi lovită la un picior.

Imediat după accident, martorii descriu scene înfiorătoare şi greu de înţeles. Poliţistul s-ar fi dat jos de la volan şi ar fi împuns-o cu bocancul să vadă dacă mai respiră. Într-o fotografie surprinsă la câteva momente după impact, se vede cum agentul are piciorul sub fată. 

„Deci a coborât din maşină şi cu piciorul, cu bocancul, îi dădea peste piciorul fetiţei ca să vadă dacă mai respiră. Iar băiatul care era martor lângă el, la acel moment, i-a spus: de ce dai cu piciorul în ea? Atunci a întors-o într-o parte, cu mâna”, a relatat o martoră pentru Observator News.

Fetiţă ucisă de un poliţist pe trecerea de pietoni. Agentul, favorizat de colegi

Mai grav, martorii acuză că poliţiştii au aprins girofarele după accident ca să pară că au fost în misiune. De altfel şi în comunicatul poliţiei, transmis imediat după accident, oamenii legii susţin că maşina avea semnalele luminoase aprinse. Martorii şi imaginile îi contrazic. Mai mult, aceştia acuză că poliţistul a fost favorizat de colegi.

Imagini surprinse de o cameră de supraveghere arată momentele de după impact, care confirmă informațiile preliminare din anchetă – autospeciala circula cu peste 80 de kilometri pe oră.

„Avea viteză foarte mare, doar semnale luminoase, se vede că a rămas aici, fără efecte sonore, nimica! Salvările au fost chemate de populație, de oameni, ei au chemat strict poliția. L-au luat, l-au ascuns în cazan pe șofer, fără să îl testeze”, a povestit un martor

De cealaltă parte, Poliția spune că agentul de 30 de ani care era la volan, și care are mai bine de cinci ani vechime în instituție, a fost testat pentru alcool, iar rezultatul a fost zero.

O amplă investigație a fost deschisă. S-au făcut măsurători meticuloase, mai ales că marcajul rutier al trecerii de pietoni pe care erau victimele este șters, iar trecerea nu are semafor, ci doar un indicator rutier.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
explozie de decese la persoanele sub 65 de ani

Explozie de decese sub 65 de ani. „Este fără precedent, Covid nu are nicio legătură” – VIDEO

becali muntele athos

Gigi Becali îşi construieşte oraş monahal: „Va fi muntele Athos românesc”