in

Explozie de decese sub 65 de ani. „Este fără precedent, Covid nu are nicio legătură” – VIDEO


În ultima vreme asistăm la o explozie de decese sub 65 de ani. Oameni care cad pur și simplu din picioare și nu mai pot fi salvați, despre care aflăm apoi că „li s-a făcut rău brusc”. Oameni sănătoși, tineri, sportivi, care mor secerați. Dar Covid nu are nicio legătură, se spune într-un material publicat pe blogul jurnalistului Nicola Porro, nicolaporro.it.

Explozie de decese sub 65 de ani

Mortalitatea în 2021 s-a înrăutățit dramatic în Europa – conform datelor EuroMoMo – în rândul lucrătorilor și tinerilor.

S-a îmbunătățit doar în rândul celor peste 85 de ani, stabil între 65 și 75 de ani.

Sub 65 de ani un adevărat dezastru.

Acesta nu este un efect al Covid din două motive: decesele Covid sunt în proporție de 96% peste vârsta de 65 de ani chiar și acum și creșterea deceselor totale este mult mai mare decât a celor clasificate drept Covid sub 65 de ani. O confirmare a acestui fenomen a venit de la o mare companie de asigurări din SUA.

Datele companiei de asigurări

din Statele Unite vine vestea că CEO-ul companiei de asigurări OneAmerica, Scott Davidson, a spus că actualele rate ale mortalității sunt „cele mai mari văzute vreodată în istoria acestui sector, și nu numai la OneAmerica”: au crescut acum cu 40 % față de nivelurile pre-pandemice în rândul persoanelor de vârstă activă.

Deoarece OneAmerica operează asigurări de viață, acest lucru este crucial pentru afacerea sa, iar asiguratorii și statisticienii angajați de companiile de asigurări sunt foarte motivați să estimeze corect mortalitatea, deoarece este afacerea lor.

Davidson a adăugat că nu vârstnicii mor, ci „în principal persoane în vârstă de muncă, între 18 și 64 de ani”.

Italia, cresc infecțiile și decesele. „A treia doză înainte de 6 luni”

O valoare fără precedent

„Doar pentru a vă face o idee cât de grav este aceasta – a spus el – o catastrofă de trei sigma, adică una dintre cele care au loc o dată la 200 de ani, ar presupune o creștere de 10% față de valoarea pre-pandemie, deci 40% este o valoare fără precedent.”

Cu alte cuvinte, în Statele Unite în această perioadă există o mortalitate excepțională: ceva o provoacă și CEO-ul Davidson nu face nicio ipoteză. Cauza decesului este de puțin interes pentru companiile de asigurări de viață: ceea ce contează este că asiguratul a decedat și apoi estimările de mortalitate pentru a ajusta costul primelor.

Vaccinuri, alarma experților: „Opriți dozele la fiecare 3 luni. Risc de paralizie a imunității”

Decesul nu este clasificat drept „Covid”

Davidson a spus, totuși, că în majoritatea cererilor de despăgubire pentru moarte, decesul nu este clasificat drept „Covid”. „Certificatul lor de deces nu spune Covid în majoritatea cazurilor, dar decesele au crescut în număr enorm.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
doze la fiecare 3 luni, expertii nu sunt de acord

Vaccinuri, alarma experților: „Opriți dozele la fiecare 3 luni. Risc de paralizie a imunității”

accident bucuresti politist

Bucureşti, accident înfiorător. Fetiţă UCISĂ de un poliţist pe trecerea de pietoni