in

Vaccinuri, alarma experților: „Opriți dozele la fiecare 3 luni. Risc de paralizie a imunității”

Doze la fiecare 3 luni? De la oamenii de știință vine un strigăt de alarmă fără echivoc despre vaccinurile împotriva coronavirusului. Experții sunt împotriva dozelor apropiate și explică foarte clar.

doze la fiecare 3 luni, expertii se opun

Nu putem continua cu doze la fiecare 3 luni

„Nu putem continua cu doze de rapel la fiecare 3-4 luni”, avertizează șeful strategiei de vaccinare EMA, Marco Cavaleri.

„Nu avem încă date despre a patra doză pentru a ne putea exprima, dar ne îngrijorează – Cavaleri explică la Il Fatto Quotidiano – o strategie care prevede vaccinări repetate într-o perioadă scurtă de timp”.

Programarea la vaccin în Italia, probleme pentru străini

Întrebările la care încercăm să răspundem în acest moment sunt diverse: cât timp ne va proteja noua doză? Va fi nevoie de vaccin Omicron? Este a patra doză sigură? Va fi și a cincea în lunile următoare?

Raportul HSA, autoritatea sanitară britanică, – continuă Il Fatto – sugerează că „după 10 săptămâni de la rapel, eficacitatea protecției scade cu 15-25%”. Marea Britanie a fost prima care a dat undă verde boosterului după doar 3 luni (în Italia sunt 4).

Disperare în rândul nevaccinaților din insulele italiene: „Nu pot merge să își cumpere o pereche de chiloți”

Vaccinarea deasă duce la efectul opus

Câteva îndoieli cu privire la aproximarea și înmulțirea dozelor au fost exprimate de Sergio Abrignani, imunolog al CTS, în Corriere della Sera: „Nu este o idee bună să scurtezi prea mult; dacă te vaccinezi la fiecare 2-3 luni, după un timp ar putea obține efectul opus. Sistemul imunitar ar putea fi incapabil să reacționeze la infecții sau la contactul cu o substanță inoculată”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4.4]
matteo salvini cere castrarea romanului

Matteo Salvini cere castrarea românului care și-a violat fiica și a lăsat-o însărcinată

explozie de decese la persoanele sub 65 de ani

Explozie de decese sub 65 de ani. „Este fără precedent, Covid nu are nicio legătură” – VIDEO