in

O femeie din Bihor a „înviat” când a fost pusă în sicriu. Un poliţist a declarat-o moartă fără să-l aştepte pe medic

O femeie de 76 de ani din satul Beznea, judeţul Bihor, a „înviat” fix când familia se pregătea să o înmormânteze. Bătrâna era, de fapt, în stare avansată de hipotermie.

Iată cum s-au întâmplat faptele, potrivit publicației Bihoreanul:

19 noiembrie, satul Beznea, comuna Bratca, județul Bihor. O femeie este dată dispărută de vecini, la postul de poliție. Oamenii n-o mai văzuseră de luni pe bătrână umblând prin gospodărie. Și era o femeie activă. De la postul comunal, un agent este trimis să verifice situația la adresă. Omul legii intră în casa femeii, găsind-o căzută înăuntru. Din cauză că bătrâna era cunoscută cu probleme medicale, poliţistul îi verifică pulsul, după care „decretează” că femeia a murit. Îi sună rudele şi pe medicul de familie, să vină să întocmească certificatul de deces.

Medicul n-a mai ajuns joi, iar poliţistul a plecat, lăsând-o pe femeie în continuare în frig, până la sosirea unei rude din Alba, care a şi început pregătirile de înmormântare.

20 noiembrie. De dimineaţă, când familia și vecinii au vrut s-o aşeze pe „defunctă” în sicriu, femeia a început să se mişte şi să dea din mâini.

Şocați, oamenii au chemat Ambulanţa, care a preluat-o pe femeie în stare gravă de hipotermie şi a transportat-o la UPU de la Spitalul Judeţean Oradea.

„Pacienta e stabilă, conștientă, dar cu mască de oxigen”, au anunţat medicii. Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Ioana Lascău, a anunţat că „s-a deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu”, în care, deocamdată, nu s-au formulat acuzaţii faţă de vreo persoană.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ștefan Stănășel, candidatul Pro România: ”Singurul român adevărat din diaspora, care chiar a făcut ceva pentru românii din străinătate”

Battipaglia, 600 de persoane la o înmormântare online a unei italience, era foarte apreciată de români