Menu
in

O fetiță de doi ani A MURIT DE FOAME la Fălticeni, mama ei era la muncă în străinătate

Tragedie cumplită la Fălticeni. O fetiță de nici doi ani a murit de foame. Era hrănită doar cu lapte și ceai, iar anemia severă a ucis-o. Fetița era lăsată în grija tatălui, mama copilei fiind plecată la muncă în străinătate.

Se numea Daria și locuia cu tatăl ei în comuna suceveană Preuteşti. În vârstă de un an şi zece luni, a ajuns luni 26 noiembrie în stare gravă la Spitalul Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu anemie severă şi insuficienţă respiratorie. Deşi a văzut că se simte rău, tatăl nu şi-a dus fiica la spital, ci a lăsat-o în grija soacrei sale care locuieşte în comuna învecinată Horodniceni.

Femeia s-a speriat şi a sunat la 112. Copila a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spital, dar după trei ore a murit.

Purtătoarea de cuvânt a Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc, a declarat că familia din Preuteşti nu se afla în evidenţele instituţiei.

Acasă la Leucușești, familia paternă a fetiței mai are în întreținere 3 copii. Doi frați de-ai fetiței, de 3 și 6 ani, precum și o verișoară/soră de 13 ani, care provine din concubinajul tatălui cu sora actualei concubine.

Mama copiilor era plecată la muncă în străinătate, toți cei patru copii fiind lăsați în grija tatălui.

La Primărie se știa că mama a plecat la muncă în străinătate, dar nimeni nu a trecut pe la familie.

Potrivit unor surse citate de observator.tv, fetița era alimentată preponderent cu lapte de vacă și ceai, dieta ei nefiind una prea bogată.

În plus, fetița nu figura în evidențele unui medic de familie.

Poliţiştii suceveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetarea se face, deocamdată, in rem.

Fotografie generică

Băiețel lăsat în grija bunicilor, mort intoxicat în Mehedinți. Mama sa este la muncă în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version