in

Băiețel lăsat în grija bunicilor, mort intoxicat în Mehedinți. Mama sa este la muncă în Italia

Un băieţel din clasa a treia a fost găsit mort în casa bunicii care îl creştea, în cartierul Gura Văii al municipiului Drobeta Turnu Severin. Mama sa era la muncă în Italia.

S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni.Copilul, în vârstă de 10 ani, a întârziat la şcoală, care era chiar peste drum de casa lui, iar învăţătoarea a trimis-o pe bunica unui alt băieţel să meargă să îl aducă. Femeia l-a găsit fără suflare, anunță observator.tv.

Femeia trimisă a descoperit că bunica dormea, iar băiatul era în pat, fără suflare. Imediat ce a constatat că băiatul nu respiră, femeia a chemat medicii în ajutor.

Din păcate echipajul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți ajuns la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru copil. Operatorii medicali au constatat că băiatul fusese intoxicat cu moxid de carbon de la sobă. Bunica lui a supraviețuit. În camera în care cei doi dormeau mirosea puternic a fum de la sobă cu lemne.

Mama micuțului este plecată la muncă în străinătate. De câțiva ani, copilul era în grija bunicii, de când, în urma problemelor financiare, mama a decis să plece la muncă în Italia. Vecinii spun că micuțul era  bine îngrijit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită. Credincioşii s-au călcat în picioare

Gheorghe Zamfir și Mihail, la Concertul de Crăciun de la Vatican. Cei doi artiști vor cânta gratuit