in

Primar: „Avem mărturii ale oamenilor vindecaţi graţie trecerii moaştelor prin curţile spitalelor”

„Avem mărturii ale oamenilor vindecaţi graţie trecerii moaştelor Sf. Ioan cel Nou prin curtea spitalelor”, spune primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Primarul a participat sâmbătă, 22 ianuarie, la şedinţa anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor. Edilul a vorbit despre impactul procesiunilor prin județ cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, „fiind vizibilă reducerea numărului de îmbolnăviri în această perioadă de pandemie”, transmite Arhiepiscopia Sucevei.

Edilul i-a transmis Înaltpreasfinţitului Calinic, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, că în funcţie de evoluţia pandemiei va apela din nou la conducerea Arhiepiscopiei pentru a organiza o procesiune cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava.

„Avem statistici, mărturii ale oamenilor vindecaţi sau a căror stare s-a îmbunătățit graţie trecerii moaștelor Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere. Nu știm cum vor evolua lucrurile, dar în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră, să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraș și prin județ”, a spus Primarul Ion Lungu.

Procesiunile religioase s-au desfășurat pe perioada pandemiei, indiferent de rata de infectare. În ultimii doi ani, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a organizat mai multe procesiuni cu moaştele Sfântului Ioan cel Nou pe străzile orașului Suceava.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
impartasania poate fi disyribuita numai de vaccinati

Episcopul de Cremona: „Doar preoții și diaconii vaccinați pot distribui împărtășania”

românii din străinătate pensie

Românii din străinătate, loviţi de birocraţia din ţară. Dosarele de pensie, întârzieri URIAŞE