in

Monstrul care şi-a terorizat propriii copii. 21 de ani de închisoare pentru pastorul VIOLATOR

Pastorul neoprotestant din Suceava care și-a violat cele patru fiice și și-a bătut și exploatat prin muncă cel puțin cinci din cei copii ai săi a fost condamnat în primă instanță la 21 de ani și 4 luni de închisoare.

Pastorul neoprotestant Constantin Pandelea, pastor la Biserica Penticostală „Betel” din comuna Dolheşti, a fost condamnat de Judecătoria Fălticeni pentru zece infracțiuni, de la viol în formă continuată, față de una dintre fete, la agresiune sexuală, față de alte fete minore, plus mai multe infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, scrie Monitorul de Suceava.

Cea mai mare pedeapsă, de 8 ani de închisoare, i-a fost aplicată pentru viol în formă continuată. Restul pedepselor sunt de 5 ani de închisoare (agresiune sexuală) și 4 ani de închisoare (rele tratamente aplicate minorului).

Caz șocant în Sicilia: fetiță violată și ucisă în urmă cu 66 de ani, înmormântată abia anul acesta

Conform Codului Penal, s-a aplicat pedeapsa cea mai mare, plus o treime din celelalte, rezultând pedeapsa de 21 de ani și 4 luni de închisoare. Este o pedeapsă fără precedent în județul Suceava în privința infracțiunilor la viața sexuală, relatează Ştirile Pro TV.

Dezvăluiri șocante ale victimelor

Pastorul a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, în august 2020, după ce fiica cea mare, atunci în vârstă de 19 ani, a depus o plângere împotriva tatălui ei pentru violențe și agresiune sexuală.

A reieșit nu doar că fata spunea adevărul, ci că surorile ei mai mici, care au între 9 și 16 ani, erau agresate constant.

„Eram loviți frecvent, uneori fără motiv. Eram puși să facem treabă, și în condiții extreme, ploaie, frig, noaptea și eram pedepsiți uneori de neînțeles. Fratele meu a fost pus să doarmă la porci și pe mine m-a amenințat că mă trimite acolo. M-a afectat, întrucât noi nu meritam acele pedepse. Mi-e frică de el și mă gândesc tot timpul că m-ar putea lovi”, a declarat una dintre fiicele pastorului.

„Bătăile au fost dintotdeauna. De când eram mică știu că mă bătea. Din acest motiv îmi este foarte frică de tata și din această cauză eu nu m-am putut opune la agresiunile sale. Anterior, (datei de 05.07.2020) pe mine și pe (…) ne-a bătut cu o lopată, în timp ce eram la grădină la căpșuni”, a spus o altă fiică a bărbatului.

Ultima agresiune fizică asupra acesteia a avut loc la data de 5 iulie 2020, când tatăl ei a lovit-o cu pumnii, i-a turnat apă rece în cap, când aceasta s-a plâns că o doare capul de la lovituri și a pus-o să alerge desculță în grădină, iar el alerga după ea cu furtunul de apă și a udat-o. Nu a lăsat-o să se schimbe cu haine uscate și a ținut-o afară aproximativ 3 ore, în intervalul orar 19:00 – 22:00. Acesta a fost și momentul la care copiii au luat hotărârea să anunțe organele de poliție cu privire la abuzurile exercitate de tatăl lor.

Faptele de viol și agresiune sexuală relatate în rechizitoriul procurorilor sunt greu de descris în cuvinte. Cert este că pastorul Constantin Pandelea a devenit un veritabil monstru pentru copiii săi. Tragic este că toate acestea s-au derulat pe o perioadă de șase ani, din 2014 și până în iulie 2020, când victimele au decis să sesizeze poliția.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]
conditii inumane inchisori Romania

Curtea Supremă din Italia: „Condiții inumane în închisorile din România”, refuzată extrădarea unui infractor

vaccinare copii Italia

Italia, se pregătește vaccinarea în masă a copiilor de 5-11 ani. Bassetti: «Să înceapă imediat»