in

Primul candidat din diaspora la europene: Gregoriana Tudoran a strâns 100.000 de semnături

În premieră absolută, un candidat independent din diaspora a reușit să strângă 100.000 de semnături, necesare pentru a candida la alegerile europene.

Gregoriana Tudoran, de 10 ani la Bruxelles, susținută de asociațiile civice  care militează pentru autostrada Iași-Târgu Mureș, va candida la alegerile europarlamentare.

Conducerea Asociației ”Împreună pentru A8” a anunțat miercuri seară, într-un comunicat, că au fost strânse cele 100.000 de semnături.

”Peste 100.000 de români susținem un independent care și-a asumat să lucreze în Parlamentul European pentru ca, prin construirea de infrastructură, România să se dezvolte. Toți politicienii care s-au succedat la conducerea țării ne-au mințit și ne-au folosit. Moldova s-a săturat să fie mințită. Nu mai vrem să ne reprezinte niciun politician, pentru că ei nu lucrează pentru noi”, se arată în comunicatul asociației ”Împreună pentru A8”.

Gregoriana Tudoran a spus că a primit un mare ajutor din diaspora: ”Ne-a ajutat foarte mult diaspora. Am primit cel puțin 30.000 de semnături de la oameni din Botoșani, Neamț, Suceava, Galați și multe alte județe. Au venit însă mult mai multe liste dar unii au uitat să semneze, alții au trecut seria de la pașaport. Le mulțumesc oricum tuturor, au fost extraordinari”, a declarat ea.

Gregoriana Tudoran, 42 ani, doctor in economie, specialist in afaceri europene, nascuta, crescuta si educata in Iasi, de 10 ani lucreaza ca antreprenor in Bruxelles.

Tudoran este unul dintre fondatorii asociației „Împreună pentru A8”, care militează pentru construirea autostrăzii Iași-Târgu Mureș.

 ”A fost o lună de muncă infernală. Noi nu avem în spate nici un partid, nici un serviciu secretSuntem doar oameni care cred sincer că doar prin noi putem ridica Moldova. Strângând acest număr uriaș de semnături am arătat că oamenii simpli, dacă vor, pot depăși toate barierele puse de politicieni. Joi, la ora 14.00, depunem la Biroul Electoral Central listele de semnături”, a declarat Cătălin Urtoi, vicepreședintele Asociației ”Împreună pentru A8”.

După 10 ani la Bruxelles, a decis să candideze la europarlamentare: «Cer finanţare europeană pentru autostrăzile României»

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO Când uiți limba română în Italia: «Senti oleacă, lui zice cosi…»

Atacuri violente contra romilor români la Paris, după o știre falsă că fură copii cu o dubă albă