in

Român de 20 de ani, înjunghiat la el în casă de un italian, tânărul a murit pe loc

Crimă într-o locuinţă din Vatra Dornei, judeţul Suceava. Un cetăţean italian în vârstă de 20 de ani, l-a înjunghiat mortal pe un român, tot de 20 de ani. Românul şi-ar fi agresat iubita, o italiancă în vârstă de 18 ani, iar italianul ar fi sărit să o apere.

Povestea este una complicată, cu destul de multe necunoscute.  Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că Ionel Gabriel Iacob, din Paşcani, a moştenit o casă la Vatra Dornei, unde s-a mutat cu iubita lui, Sara Porcu, în vârstă de 18 ani, din Roma- Italia. În urmă cu o săptămână, cuplul a fost vizitat de italianul Damiani Davidi, în vârstă de 20 de ani. Pe fondul unic conflict spontan, la sfârşitul săptămânii trecute, italianul i-a înfipt românului un cuţit în spate.

Lama cuţitului i-a atins inima victimei, care a decedat până să ajungă ambulanţa la faţa locului. Când anchetatorii au intrat în casa unde s-a produs crima, au găsit victima cu cuţitul înfipt în spate şi pe Sara încercând cu disperare să oprească sângerarea. Cei doi italieni, Sara şi Damiani, au fost conduşi la sediul Poliţiei, unde le-au povestit anchetatorilor cum s-ar fi produs nenorocirea.

Ionel Gabriel Iacob ar fi bătut-o pe Sara Porcu, iar Damiani Davidi ar fi sărit să o apere. Poliţiştii trebuie să stabilească dacă cei doi spun adevărul, iar misiunea nu va fi deloc uşoară pentru că la momentul comiterii faptei nu mai erau alte persoane în casă.

Pe de altă parte, din câte se pare Damiani Davidi şi Sara Porcu ar fi avut, în trecut, o relaţie amoroasă. Tinerii erau destul de rebeli. Davidi a fost anchetat pentru trafic de droguri în Italia. Totuşi,  în locuinţa de la Dorna nu au fost găsite substanţe interzise. În plus, casa în care s-au mutat Sara şi Ionel nici măcar nu era racordată la energie electrică.

Napoli, româncă de 19 ani, înjunghiată și abandonată în fața spitalului Cardarelli, starea ei este gravă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Corina Creţu laudă migrația românilor în Italia: «Cel mai mare fenomen migrator de succes din istoria italiană»

Român de 41 de ani, după 10 ani în Italia a ajuns pe drumuri, condamnat pentru o friptură: „Nu mai mâncasem de 3 zile”