in

Românca moartă și abandonată la Ferrara va fi îngropată în țară: ”Se va odihni în pace pe pământ natal”

Cazul româncei din Ferrara, decedată luna trecută la Spitalul Sant’Anna di Cona, abandonată de familia din România, (citiți aici și aici) nu s-a încheiat. În ultimul articol am menționat-o pe Alina Cărăbuș, o româncă din Italia, reprezentantă a unei firme de pompe funebre, care ar fi reușit să obțină autorizația din partea Primăriei, pentru ca românca să fie înmormântată în Italia.

Între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură, și primăria din Câmpina, jud. Prahova, a acceptat să dea o mână de ajutor pentru ca Viorica Burtea, femeia de 34 de ani, decedată la Ferrara, să fie îngropată acasă, în România.

Cea care s-a ocupat de toate demersurile a fost tot Alina Cărăbuș, care în această dimineață ne-a trimis documentul eliberat de primăria din Câmpina. Pe pagina sa de facebook a postat următoarele:

”Buna dimineata prieteni, o primavara cu pace si bucurii va doresc! 
Asa cum spuneam Viorica Burtea se va odihni in pace pe Pământ natal. Cine doreste sa ajute o poate face pana maine cand corpul neinsufletit va pleca de la Ferrara. Sa facem un ultim efort pentru un suflet chinuit! Multumesc”.

Româncă decedată în urmă cu 10 zile într-un spital din Ferrara, nimeni nu i-a revendicat corpul

Găsită familia româncei decedate la Ferrara, rudele însă nu vor să știe de ea: ”Nu ne interesează”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Puglia, violențe în familie, ani de calvar pentru două românce, mamă și fiică, arestat un român de 46 de ani

Român beat la volan, provoacă un accident mortal la Roma, avea alcoolemia de patru ori peste limitele legale