in

Au venit în țară să petreacă de Sărbători, dar s-au mobilizat să refacă locuinţa unui om sărman

Lecţie de omenie la Târgu Jiu. Veniți acasă în concediu cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mai mulţi români stabiliţi peste hotare au lăsat deoparte orice distracție și au pus mână de la mână pentru a reface locuința unui om sărman, distrusă într-un incendiu chiar în prima zi de Crăciun.

În ziua de Crăciun, cămăruța în care își ducea traiul un om sărman a fost mistuită de un incendiu, provocat de un scurtcircuit. Omul a suferit un șoc în clipa în care a realizat că a rămas și fără puținul pe care îl avea. Flăcările au mistuit aproape tot ce se afla în încăpere. A ajuns în grija unor rude, la care însă nu poate rămâne prea mult. Câțiva localnici au aflat de necaz și i-au sărit în ajutor.

Accident în ziua de Crăciun, șofer român de TIR mort pe autostradă, în timp ce conducea

”Am venit în concediu, sunt șofer pe TIR în Italia, contract de muncă în Italia, totul acolo și am venit în concediu. La un necaz din ăsta nu se poate să stai. În trei zile sperăm să dăm totul gata. Sunt băieți care au sărit și nu ne așteptam, și financiar și cu munca și cu tot”, a povestit unul dintre voluntari.

”Dacă iubești pe cineva, sufletește, Domnul știe mai bine, suntem prieteni foarte buni cu el. Ne ajutăm, ferească Dumnezeu de un așa necaz”, a povestit un altul.

”Este o echipă de băieți, să zic așa, care au urmat exemplul celor de la Visuri la Cheie și au decis să facem locuința cetățeanului până la Anul Nou. Și din ce observ, prinde contur, sunt implicați mai mulți cetățeni”, a spus Claudiu Fiu, consilier local şi voluntar.

De câte ori au ocazia, voluntarii îi întreabă chiar și pe trecători dacă vor să ajute.

Frumos, un gest frumos. O fi un om necăjit și trebuie ajutat, pensiile sunt vai de lume, el necăjit, e un gest frumos”, a declarat un localnic, relatează Ştirile Pro TV.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.3]
moare dublu vaccinat

Ariano Irpino, tânăr de 29 de ani dublu vaccinat, găsit mort în pat. Testat pozitiv post-mortem

cluj italian nemultumit

Nicolo, un italian stabilit la Cluj: ”M-am săturat în acest oraș. Este foarte multă corupție”