in

Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul

În Turcia doar cu buletinul – Cetățenii români vor putea călători în Turcia doar cu cartea de identitate, conform unui decret semnat de președintele Recep Tayyip Erdogan. Documentul a fost publicat marți în Monitorul Oficial al Turciei.

În Turcia doar cu buletinul

Conform acestui decret, cetățenii români care dețin o carte de identitate valabilă nu mai au nevoie de viză pentru călătoriile turistice sau pentru tranzitarea teritoriului Turciei, pentru o ședere maximă de 90 de zile în decursul a șase luni. Această schimbare elimină cerința anterioară de a avea un pașaport cu o valabilitate de minimum 150 de zile la momentul intrării în Turcia, potrivit Mediafax.

”Cetățenilor români care dețin o carte națională de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile turistice și pentru tranzitarea Turciei cu o ședere de maximum 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii și protecția internațională”, se arată în decretul semnat de președintele Turciei.

Românii vor avea carduri electronice de identitate. Care sunt restricţiile pentru cei care nu acceptă “buletinul cu cip”

În practică, acest lucru înseamnă că românii vor putea intra în Turcia doar cu buletinul. Măsura este așteptată să intre în vigoare în scurt timp, în luna iunie, adică peste aproximativ două săptămâni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eugen Șerbănescu: Seniorul și rușii

ciao italia

Mai mult de o treime dintre adolescenții italieni doresc să emigreze, care e principala destinație