in

S-a răzbunat pe soția plecată la muncă în Italia: și-a omorât copilul de 16 ani și soacra, apoi a dat foc la casă

Dublă crimă la Piatra Neamţ,  pe strada Blanduziei, în zona Gării Vechi. Un tată şi-a ucis copilul şi pe fosta soacră, motivul fiind, se pare, răzbunarea. Fosta soţie, plecată la muncă în Italia, îl dăduse afară din casă.

Florin Petrache, 60 de ani, în noaptea dintre 25 și 26 martie, i-a înjunghiat pe copilul de 16 ani și pe bunica acestuia, respectiv mama fostei sale soţii, apoi a dat foc la casă. Când au văzut flăcările, vecinii au sunat la 112.

Anchetatorii care investighează dublul omor au stabilit imediat mobilul crimei: locuința. Criminalul ridicase o casă pe terenul soacrei sale și, implicit, pe numele acesteia, în calitate de proprietară a terenului. Cu timpul, relațiile s-au degradat, au apărut certuri și scandaluri, iar femeia l-a alungat pe ginere. Nevasta lui Florin Petrache muncește în Italia și acum un an a deschis acțiune de divorț, cu acceptul mamei ei, care încerca să pună mâna pe toată averea bărbatului.

Pe fondul unei tensiuni acumulate în timp, în noaptea de 25 spre 26 martie, Petrache s-a îmbătat și și-a înjunghiat fiul și soacra. Pe amândoi în gât, scurt, precis și mortal. Omorurile au avut loc pe la ora 4 dimineața. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a incendiat locuința.

Vecinii spun că fiul lui Petrache era un băiat bun și talentat, care cânta la pian, clarinet și saxofon, și nimeni nu înțelege de ce a căzut și el victima conflictului dintre tatăl și bunica lui.

Floris Ludovico Petrache era elev în clasa a X-a la Liceul de Arte ”Victor Brauner” și membru al trupei Magic Band. Împreună cu formația lui, cânta la nunți. În timpul liber, participa și la diverse activități caritabile, în cadrul Asociației ”Născută Înger”.


Voia să se întoarcă la muncă în Italia, ucisă în bătaie de soț. «A gâtuit-o pe ea, pe urmă el şi-a dat foc cu benzină»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bologna, a pierdut sute de euro la păcănele și s-a hotărât să distrugă aparatul: ”Am fost înșelat”

Cine îl cunoaște? E internat la un spital din Roma, dar nu își amintește nimic despre trecutul său