in

Sclave în Sicilia, prim-ministrul Grindeanu trimite de urgență reprezentanții Guvernului în Sicilia

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a dispus efectuarea unei vizite de lucru comune a reprezentanților Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și ai Ministerului Afacerilor Interne, în Republica Italiană, în contextul informațiilor despre existența unor cazuri de exploatare a cetățenilor români aflați la muncă în regiunile Sicilia și Calabria, anunță biroul de presă al guvernului.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că urmărește cu preocupare situația românilor din Italia și așteaptă cu interes raportul reprezentanților Guvernului trimiși la fața locului. Misiunea menționată va avea loc între 15 și 17 martie. Vor participa ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstârnac, și un reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne.

Membrii delegației vor avea întrevederi atât cu oficialitățile locale, cât și cu reprezentanți ai organizațiilor de români aflați la muncă în Italia, precum și cu cei din mediul asociativ implicați în apărarea drepturilor muncitorilor străini și combaterea abuzurilor asupra acestora.

Sclave în Sicilia, obligate să întrețină relații sexuale cu patronii pentru a-și păstra locul de muncă

Denunțul tulburător al unei românce despre situația disperată a conaționalilor din Puglia: «Nimeni nu ştie de existenţa lor»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sclave în Sicilia, obligate să întrețină relații sexuale cu patronii pentru a-și păstra locul de muncă

Abuzuri în Sicilia, eurodeputata Viorica Dăncilă face un apel către Antonio Tajani: «Nu puteți închide ochii»