in

Senator AUR, comentarii sexiste și jignitoare la adresa femeilor și a minorităților: «Niciun bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea»

Sorin Lavric face parte din conducerea partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), care a obținut 9% din voturile românilor la alegerile parlamentare. Acesta va ocupa un loc în Senatul României.

În timpul campaniei electorale, Lavric s-a făcut remarcat prin intermediul unor comentarii rasiste, sexiste și jignitoare la adresa femeilor și a minorităților. Nou-alesul senator este scriitor, doctor în filosofie și „un animator cultural”.

Paradoxal, „Decoct de Femeie”, cartea pe care acesta a scris-o, a fost publicată în 2019 la Editura Ideea Europeană, chiar dacă ceea ce conține încalcă pe deplin orice idee sau discurs pro-european.

El crede că femeile nu au dreptul să fie admirate și consideră că nu au capacitatea de a înțelege profunzimea filosofiei. „Niciun bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii, dar în schimb va găsi cufundarea în athanorul labios”, scrie Sorin Lavric în cartea lui, „Decoct de Femeie”, publicată în 2019 la Editura Ideea Europeană.

„Sunt trei împrejurări când priveliștea unei femei culminează în dezgust: când își face toaleta intimă, când își probează hainele în oglindă și când stă pe masa ginecologică”, notează membrul AUR.  „Vopsirea unghiilor de la picioare e unul dintre oficiile cele mai absurde la care se poate preta femeia, un oficiu în care bărbatul vede o stupiditate crasă”, adaugă Lavric. 

Covid, „o plagă trimisă de Dumnezeu pentru păcatele omenirii”

Într-un interviu din martie pentru Q Magazine, Lavric minimizează gravitatea pandemiei de Covid-19, care a omorât peste 1,5 milioane de oameni în toată lumea.  „Eu nu cred în virulența mortală a acestei epidemii, o virulență care, din cauza presei, a ajuns să fie percepută ca o plagă trimisă de Dumnezeu pentru păcatele omenirii”, declară președintele Senatului AUR, scrie Libertatea.

Într-un video făcut pentru platforma AUR, acesta afirmă că „posibilitatea găsirii unui vaccin anti Covid-19 este „iluzorie”. 

Despre romii care s-au întors în ţară din cauza pandemiei: Virusului le-a secat imboldul de a cerși

Invocând libertatea față de „spiritul de obediență al corectitudinii politice”, Lavric spune în interviul pentru Q Magazine că, la începutul pandemiei, „cei care s-au repezit să se întoarcă au fost țiganii cărora amenințarea virusului le-a secat imboldul de a cerși, a fura și a codoși în țările europene.”

Continuă cu declarațiile rasiste în același interviu. „Inșii aceştia sunt o plagă socială pe care numai ipocrizia politicienilor şi numai duplicitatea gazetarilor o trec sub tăcere”, precizează președintele Senatului AUR.

De asememea, Sorin Lavric vorbește despre venirea refugiaților în Europa ca despre o „invazie barbară”, o „colonizare premeditată”. „Că le spunem emigranţi, imigranţi, fugari sau refugiaţi nu are nici o însemnătate. În realitate e vorba de o invazie barbară al cărei rost e să dea peste cap identităţile etnice de pe continent”, scrie acesta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iată parlamentarii care vor reprezenta Diaspora! Un român din Italia a fost ales deputat

Aglomerație în biserică, preot român din Italia AMENDAT pentru o adunare de Sfântul Nicolae. Primarul: „Am trimis poliția și carabinierii”