in

Șofer român de TIR abia întors din Italia, dat afară din casă de nevastă, de frica coronavirusului

Un şofer român de TIR care s-a întors din cursă, din Italia, a fost dat afară din casă de nevastă, de frica coronavirusului. Bărbatul s-a dus la spital, la Adjud, iar acum spitalul e tot în carantină.

Un şofer de tir care s-a întors duminică seara acasă dintr-o cursă efectuată în Italia nu a fost primit de familie, soţia lui spunându-i să se ducă la spital. Astfel, bărbatul a fost nevoit să rămână în maşina personală, să meargă la spitalul din Adjud şi să anunţe că ar putea fi suspect de coronavirus. 

Chiar dacă nu prezintă simptomatologie, bărbatul a fost internat pe secţia de Boli Infecţionase a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon“ Focşani. Spitalul din Adjud a fost băgat complet în carantină, preventiv, după ce a trecut pe acolo şoferul de TIR.

Potrivit directorului DSP Vrancea, Cătălin Graur, bărbatul de 43 de ani ar fi fost plecat timp de 2 luni în străinătate, ar fi tranzitat Italia, însă nu zone aflate în carantină din cauza coronavirusului.

Odată ajuns acasă, bărbatul a anunţat autorităţile apoi a mers direct la spital.

„Conform procedurii, persoana  va fi izolată la domiciliu şi supravegheată zilnic. Dacă era din zonele cu risc, atunci trebuia carantinată într-un centru special amenajat şi monitorizată zilnic. Pe noi ne-a anunţat Poliţia, el probabil din media a aflat de probleme din Italia, s-a autosesizat şi a dorit să se prezinte la spital. A fost consultat şi este asimptomatic.”, a declarat directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur, citat de observator.tv.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://www.gazetaromaneasca.com/observator/prim-plan/coronavirus-in-italia-54-de-cazuri-in-plus-intr-o-zi-sapte-morti-noi-italienii-suntem-acum-tratati-ca-refugiatii/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ultima oră: 11 MORȚI în Italia, 322 de persoane infectate de coronavirus în Italia. «Noi, italienii, suntem acum tratați ca refugiații»

Italian din Rimini care tocmai s-a întors din România, pozitiv la coronavirus. A fost în vizită la familia soției în Gorj