in

Șoferul unui autocar care plecase din Italia, bătut de trei călători. ”Răbdarea lor a cedat”

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani au provocat un scandal în autogara din Arad, după ce l-au bătut pe șoferul autocarului care îi aducea din Italia. Ei erau nemulțumiți de faptul că autovehiculul avea o defecțiune.

Potrivit unui comunicat de joi al Jandarmeriei Arad, un echipaj de Jandarmerie a fost direcționat, miercuri după-amiaza, de către operatorul 112 la sediul unei autogări din municipiul Arad, unde era reclamat un scandal cu participarea mai multor persoane.

Ajunși acolo, jandarmii au identificat persoana apelantă, care a declarat că a fost lovită cu pumnii și picioarele, indicând că agresorii sunt trei persoane dintr-un grup.

„Scandalul ar fi fost provocat în urma unor neînțelegeri. Cei trei bărbați, pasageri într-un autocar, veniseră din Italia. Ajunși în Arad, șoferul a constatat că autocarul prezintă o defecțiune care trebuie remediată imediat pentru a mai putea continua deplasarea. Pasagerii au fost anunțați cu privire la acest aspect, însă după mai multe ore de așteptare, răbdarea lor a cedat și au început să ceară socoteală firmei de transport. De la discuții civilizate și până la scandal nu a fost decât un pas. În momentul în care șoferul a încercat să le explice situația și complexitatea remedierii defecțiunii, trei bărbați au sărit la bătaie, lovindu-l pe acesta cu picioarele în zona capului provocandu-i leziuni care au necesitat consult medical de specialitate”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Arad.

În urma verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, jandarmii i-au identificat pe cei trei autori ai agresiunii, cărora le-au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Este vorba de doi bărbați din Brașov și unul din Vrancea, vârste cuprinse între 23 și 45 de ani. Ei au fost și amendați cu câte 200 de lei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Durere imensă pentru o româncă din Ancona, și-a găsit copilul de 2 ani mort în pătuţ. ”Comunitatea este în şoc”

Italia rămâne pe lista țărilor periculoase, românii care se întorc trebuie să stea în carantină în continuare