in

Durere imensă pentru o româncă din Ancona, și-a găsit copilul de 2 ani mort în pătuţ. ”Comunitatea este în şoc”

Durere imensă și multe semne de întrebare pentru o mamă româncă din localitatea Monte San Vito din provincia Ancona, regiunea Marche, Italia. Băiețelul de numai 2 ani a fost găsit mort în pătuţ de mama lui, marţi dimineaţă. Întreaga comunitate este în stare de şoc.

Luni seară, copilaşul a adormit cu febră mare. S-a stins în timpul nopţii, însă mama lui a observat că fiul ei nu mai respiră abia a doua zi dimineaţă.

Potrivit publicaţiei italiene qdmnotizie.it, citate de observatornews.ro, băieţelul locuia împreună cu mama lui, Cristina, şi surioara lui în vârstă de 5 ani, într-un impobil din Palazzo Boccolini, aflat în centrul istoric al oraşului Monte San Vito. Luni seară, copilaşul, care nu este înregistrat în Italia, a adormit cu febră mare. S-a stins în timpul nopţii, însă mama lui a observat că fiul ei nu mai respiră abia a doua zi dimineaţă. Femeia a sunat la 118, însă medicii chemaţi în ajutor nu au mai putut decât să constate decesul.

Carabinierii au verificat apartamentul şi i-au cerut explicaţii tinerei mame, descrisă de vecini ca fiind „retrasă şi taciturnă”. O femeie singură care, poate, avea nevoie de ajutor, spune primarul din Monte San Vito, Thomas Cillo.

„Comunitatea este în şoc, deoarece moartea unui copil, indiferent de cauză, este întotdeauna o tragedie de proporții uriaşe. Mama a fost căutată de serviciile sociale, dar era tot timpul indisponibilă şi reticentă față de orice fel de ajutor”, a declarat Thomas Cillo.

Trupul neînsuflețit al copilului, care nu perezenta semne de violență, a fost preluat pentru efectuarea autopsiei. Carabinierii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scene de groază la Roma, român de 39 de ani călcat de două mașini care nu s-au oprit

Șoferul unui autocar care plecase din Italia, bătut de trei călători. ”Răbdarea lor a cedat”