in

S-a aruncat de pe Intercontinental la doar 21 de ani: „Urăsc viața, sunt prea sărac”

S-a aruncat de pe Intercontinental pentru că era prea sărac. Un tânăr de doar 21 de ani a murit luni dimineață după ce s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din centrul Bucureştiului. Bărbatul a lăsat un mesaj audio în care explică de ce a ales să-și pună capăt zilelor. 

Din mesaj rezultă că sărăcia l-a împins la gestul extrem. Spune, de asemenea, că își urăște familia pe care o învinovățește pentru toate problemele lui.

„M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac. Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut! Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni. Mama a venit în ţară şi mi-a dat puţini bani”, este un fragment din mesajul înregistrat lăsat de tânăr.

Ucigașul româncei din Cagliari s-a sinucis, s-a aruncat de la etaj

În mesaj, tânărul a acuzat faptul că a fost marginalizat din cauza orientării sale sexuale.

S-a aruncat de pe Intercontinental pentru că era prea sărac

Un bărbat a murit după ce a căzut de la unul dintre etajele unui hotel din Sectorul 1, a anunțat luni dimineață Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

„Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri – Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, potrivit Poliției Capitalei.

Tânărul ar fi spart ușa de la scara de incendiu pentru a ajunge la etajul 20. Se cazase singur la hotel, iar în camera sa au fost găsite sticle de băuturi alcoolice, relatează Digi24..

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fată de 15 ani moare în somn la Palermo. Preotul paroh: nu faceți speculații cu vaccinurile

in genunchi pe coji de nuca

Fetiță în genunchi pe coji de nucă, român din Italia judecat pentru rele tratamente