in

Fetiță în genunchi pe coji de nucă, român din Italia judecat pentru rele tratamente

A pus fetița să stea în genunchi pe coji de nucă pentru o notă proastă la școală. Tatăl vitreg, un român de 40 ani din Torino, este judecat pentru rele tratamente.

Pedeapsă ca în Evul Mediu

Copil în genunchi pe coji de nucă

„N-am rănit-o niciodată. Ea a inventat totul”, așa că a încercat să justifice tatăl vitreg. Acum este judecat, sentința se va da în curând.

Nu există limite pentru cruzimea umană, răutatea și violența fără sens, brutală și inumană. Dovadă ceea ce s-a întâmplat în provincia Torino, unde o fetiță a fost nevoită să stea în genunchi pe coji de nuci. Fetița a fost victima unor maltratări repetate.

Persoana responsabilă pentru violență ar fi tatăl vitreg, care acum este judecat. Bărbatul a încercat să se apere, dând vina pe fetiță, ale cărei povești – după spusele lui – sunt rodul fanteziei.

in genunchi pe coji de nuca

Ancheta procurorilor din Torino

După cum a anunțat Corriere della Sera, ancheta a fost coordonată de Parchetul din Torino, iar faptele datează din 2018, când copilul era în clasa a patra.

Micuța și-a petrecut primii ani de viață în România alături de bunici. Mama s-a mutat apoi în Italia pentru muncă și aici s-a întâlnit și s-a căsătorit cu acuzatul.

Cei doi au avut atunci o fiică, iar fiica vitregă a bărbatului a început să fie victima a numeroase violențe. O notă proastă la școală a fost suficientă pentru a ajunge în genunchi pe cojile de nucă.

Perugia, româncă de 30 de ani, a vrut să se arunce de pe un pod, serviciile sociale i-au luat copilul

Denunţul profesorilor

Mama copilului nu a raportat niciodată incidentele, ba chiar se pare că își apăra partenerul. Profesorii ei au observat situația . Într-o zi, de fapt, eleva s-a plâns de dureri de spate.

Ridicându-și cămașa, profesoara a descoperit semnele evidente ale violenței. După ce a fost dus la spital pentru verificările necesare, au intervenit serviciile sociale.

Și-a transformat copilul în obiect sexual pentru un italian, condamnată la 14 ani de închisoare

Mama fetei: „mincinoasă patologică”

Era 9 decembrie 2018: fata a fost imediat transferată într-o comunitate. Mama a fost anunțată, dar a fost indiferentă și și-a acuzat fiica, numindu-o chiar „o mincinoasă patologică” .

S-a raportat apoi că tânăra victimă ar fi suferit numeroase rele tratamente. Lista violenței este teribilă. Avea vânătăi pe nas, o leziune de 21 cm pe braț, altele pe umăr, tibie, fese, coapse, stern, peste piept, genunchi și pe spate.

Lucca, și-a bătut soția și apoi și-a sechestrat copilul, român arestat după o scurtă luptă cu polițiștii

Tatăl vitreg: „Doar câteva lovituri”

După poveștile victimei, tatăl vitreg a ajuns în judecată: sentința este programată pentru 17 februarie.

Bărbatul încearcă să se apere și vorbește doar de „puțină bătaie”. Apoi a adăugat: „Nu i-am făcut niciodată rău. Ea a inventat totul, aducând înapoi poveștile copilăriei mele. Am fost bătut, bătut și forțat să îngenunchez pe coji de nucă. Așa se proceda în acele vremuri, când era comunism. Când era Ceaușescu”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]
aruncat intercontinental sarac

S-a aruncat de pe Intercontinental la doar 21 de ani: „Urăsc viața, sunt prea sărac”

italian arestat

Român devenit erou în Italia, după ce a prins un hoț care jefuise o bătrânică