in

Român devenit erou în Italia, după ce a prins un hoț care jefuise o bătrânică

Un român a devenit erou în Italia după ce a prins un hoţ care jefuise o bătrânică. Întâmplarea a avut loc în piaţa oraşului Pesaro.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a observat că un tânăr italian i-a furat bicicleta unei bătrâne care îşi făcea cumpărăturile. Fără să stea pe gânduri, românul a luat-o la fugă după hoţ, informează publicaţia Il Resto del Carlino, citată de ObservatorNews.

A prins un hoț care jefuise o bătrânică

În timp ce alerga după tâlhar, românul a alertat şi un poliţist pe care l-a întâlnit întămplător pe stradă. Omul legii şi-a anunţat colegii şi a plecat şi el în urmărirea hoţului.

Cei doi au reuşit să-l prindă pe tânăr. Dar acesta a reuşit „să evadeze” în momentul în care poliţistul anunţa prin staţie că l-a prins. A urmat o nouă cursă şi din nou românul a reuşit să-l prindă.

Între timp, au ajuns şi colegii poliţistului, iar de această dată italianul nu a mai putut scăpa.

Poliţia italiană i-a mulţumit românului pentru gestul său. Tânărul italian, în vârstă de 24 de ani, a fost trimis în faţa judecătorilor. Bicicleta furată a fost returnată bătrânei. Hoţul a fost condamnat la nouă luni de închisoare şi a primit o amendă de 300 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
in genunchi pe coji de nuca

Fetiță în genunchi pe coji de nucă, român din Italia judecat pentru rele tratamente

pensie la 70 de ani

Românii vor ieși la pensie la 70 de ani, Ciucă vrea să își asume răspunderea