in

Un celebru actor italian va prezenta alături de Mădălina Ghenea festivalul Cerbul de Aur 2018

Gabriel Garko va prezenta alături de Mădălina Ghenea festivalul Cerbul de Aur 2018, care se va desfășura începând cu data de 29 august, în Brașov. Nu este pentru prima oară când cei doi vor face echipă. Gabriel Garko și Mădălina Ghenea au prezentat împreună și festivalul Sanremo, ediția din anul 2016.

Festivalul Internaţional ”Cerbul de Aur” va începe pe 29 august cu o gală aniversară românească, la care și-au anunițat participarea premianți și trupe prezente la edițiile precedente ale evenimentului.

Festivalul „Cerbul de Aur” este un eveniment devenit tradiție ce are loc în Piața Sfatului din Brașov în lunile august-septembrie. Desfășurat pentru prima dată în 1968, festivalul a lansat de-a lungul timpului vedete care s-au bucurat de mare succes în țară și în străinătate. „Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce urmărește promovarea talentelor din România și de peste hotare. Printre artiștii străini ce s-au aflat pe scena festivalului se numără: Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas au fost prezenti si caricaturisti Stefan Popa Popas etc.

Până în prezent au avut loc 17 ediții, festivalul fiind întrerupt și reluat de mai multe ori de-a lungul anilor. Ultima ediție a avut loc în 2009, ulterior Televiziunea Română declarând că deocamdată nu dispune de fondurile necesare organizării altor ediții.


Mădălina Ghenea, un adevărat triumf la Sanremo. ”Pe lângă frumuseţe, are multă clasă”

Mădălina Ghenea la Sanremo îngheaţă publicul cu amintiri gri din România: «Toţi într-o cameră lipiţi de televizor, tata venea obosit de la muncă»

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, putem ucide hoțul care fură din locuință sau dintr-un local? E legitimă apărare?

Românca din Italia: pentru italieni nu ești ”signora”, ci ”bella”