in

Un patron italian cu afaceri la Bacău a fugit din ţară cu banii salariaţilor

A furat banii care li se cuveneau salariaţilor după care a fugit din ţară. M.L. (74 ani), cetăţean italian, administratorul unei firme de confecţii din Bacău a fost trimis în judecată pentru delapidare, anunță cotidianul Deșteptarea.

Procurorii îl acuză că, în septembrie 2013, în calitate de administrator al firmei „Nicolle Confezione” Bacău, a luat din patrimoniul societăţii suma de 51.850 lei, retrăgând numerar din contul bancar în baza statelor de plată aferente lunii august, pentru 96 de angajaţi.

Apoi administratorul nu s-a mai prezentat la societate.

„Contactând-o pe directoarea societăţii pentru a o întreba în legătură cu salariile cuvenite pentru luna august, aceasta i-a dat asigurări că angajaţii vor primi salariile. Din adresa Băncii Transilvania – Sucursala Bacău, a rezultat că inculpatul M.L. a retras în numerar suma totală de 51.850 lei, cu titlu de salarii, în baza statelor de plată pentru luna august 2013, bani pe care însă nu i-a introdus în societate pentru a fi achitaţi salariaţilor, ci şi i-a însuşit”, se arată în rechizitoriu.

După ce a luat banii, italianul a părăsit România. El nu a putut fi audiat de anchetatori pentru că a plecat în Italia imediat după săvârşirea infracţiunii. A fost trimis în judecată în lipsă. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Bacău.

Tuscania, coșmarul unei românce: a lucrat doar patru zile și a descoperit că trebuie să treacă prin patul patronului

Torino, muncitor român mort aruncat la gunoi, patroni condamnați la șapte ani de închisoare

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă disperată la Asti: «Având în vedere că vreți să mă distrugeți, am venit să mor de foame», protest în fața tribunalului

Verona, a încercat să traverseze autostrada pe jos, spulberat de o mașină