in

Un șofer cu BMW a zdrobit doi tineri care așteptau autobuzul la Baia Mare. După zeci de ore în comă, fata a MURIT astăzi

O maşină BMW scăpată de sub control a intrat, sâmbătă seara, într-o staţie de autobuz în Baia Mare şi a lovit din plin un bărbat şi o femeie. Ambii au fost răniţi grav, iar astăzi tânăra a murit.

După mai bine de 48 de ore în comă profundă, medicii nu au mai putut să o salveze.

Sâmbăta seara, tânăra de 20 ani a ajuns la spital cu traumatisme severe, cu picioarele zdrobite în urma impactului puternic. Din cauza hemoragiei puternice dar și în speranța că o vor putea salva, medicii au decis să îi amputeze piciorul stâng.

După zeci de ore în comă, fata a pierdut însă lupta pentru viață. În tot acest timp, soțul tinerei, lovit violentşi el, este internat la Terapie Intensivă în Cluj. Acesta a fost grav rănit tot la picioare, dar și la coloană. Rudele au lansat un strigăt de ajutor pe rețelele de socializare prin care roagă oamenii să doneze sânge.

Şoferul care i-a lovit din plin pe cei doi tineri nu este la primul accident. Oamenii care au văzut accidentul au declarat că şoferul râdea atunci când a coborât din maşină. Unul dintre martori a spus: „ Nu reacţiona deloc. O stat şi râdea”. Un alt martor a transmis că a fost alertat de zgomotul de afară.  „Din somn m-am trezit, s-au auzit urlete. Eu dormeam la ora aceea. Am văzut-o pe biata fata de 21 de ani, în fata băncii acolo făra piciorul stang, rupt, iar domnul era acolo”, a spus acesta.

Şoferul implicat în accident nu este la prima abatere. Potrivit unor surse, a mai fost implicat şi anul trecut într-un alt accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.  

Marorii spun că maşina avea o viteză considerabilă atunci când s-a produs accidentul. Între timp, conducătorul auto care a provocat accidentul de circulaţie a fost audiat de poliţişti şi mai apoi lăsat liber. Abia luni s-a aflat că șoferul mașinii a fost reținut pentru vătămare corporală din culpă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piacenza, camionagiu român, aproape de pensionare, mort într-un accident pe A21

Două noi zboruri zilnice între Bucureşti şi Milano, începând cu 16 august