in

Piacenza, camionagiu român, aproape de pensionare, mort într-un accident pe A21

O nouă tragedie a cărei victimă e un șofer român de TIR a avut loc pe șoselele din Europa. Un camionagiu aproape de pensionare s-a stins după un accident provocat chiar de el, în Italia.

Accidentul a avut loc pe A21, lângă ieșirea Piacenza Ovest, în zona de servicii Trebbia Nord. Aici, un camion s-a ciocnit cu un alt vehicul greu, iar victima este unul dintre cei doi șoferi de camioane, care a rămas blocat în cabină, un român în vârstă de 67 de ani.

Autoutilitară în valoare de peste 170.000 de lei, furată din Italia, oprită în trafic de polițiștii de frontieră

Serviciile de urgență ale 118 (mașină de îngrijire medicală, elicopter Parma, Crucea Roșie și Crucea Albă) au intervenit în zadar. Românul era efectiv strivit la volan, în cabina făcută praf la impact.

Din primele constatări ale polițiștilor, se pare că șoferul român a venit cu viteză într-o coloană de vehicule care se deplasa cu viteză mică, spre ieșirea de pe autostradă, și a lovit violent camionul din fața lui, scrie portalul local de știri Piacenza Sera, citat de libertatea.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.3]

L-a luat la bătaie pe patronul care voia să îl angajeze: „Eu vreau să muncesc la negru”

zdrobiti in statia de autobuz

Un șofer cu BMW a zdrobit doi tineri care așteptau autobuzul la Baia Mare. După zeci de ore în comă, fata a MURIT astăzi