in

Un cântăreț italian și-a părăsit țara natală și s-a mutat în România: “Tochitură, mămăligă, pomana porcului în tuci, toate îmi plac”

În vreme ce mulți români pleacă să lucreze în Italia, italianul Georgio Ciabbatoni, 47 de ani, și-a părăsit țara natală și s-a mutat în România. Fost clăpar al altei vedete din Cizmă, Giani Morandi, Georgio a venit aici ca director artistic într-un cazinou, apoi s-a întors la prima dragoste, muzica. 
>>> Soția unui milionar cunoscut din România, numită șefă la consulatul general din Bologna

“Sunt 30 de ani de la debutul meu în muzică, am cântat în multe locuri din Europa, în Luxemburg, Spania, Belgia. Însă aici e cel mai bine primită muzica italiană de calitate, oamenii se bucură cu sufletul când cânt”, a declarat pentru libertatea.ro Georgio , care a lăsat clapele pentru microfon și se bucură că românii îi apreciază vocea și stilul în care interpretează cântecele.

În Italia, Georgio a făcut parte din trupa lui Giani Morandi. În România a venit însă ca director artistic într-un cazinou. După o vacanță petrecută aici, s-a îndrăgostit de țara noastră și a decis să se mute la București. Familia nu l-a urmat, însă. Limba a învățat-o repede, într-un an. 
>>> Italia, româncelor nu le mai convine munca de îngrijitoare, criză tot mai mare de badante

“Se fac 10 zece ani de când locuiesc la București și mi-e familiar locul, îmi sunt dragi oamenii. Și familia mea, băiețelul meu se simt bine aici, când mă vizitează”, a spus artistul originar din San Benedetto del Trono, a cărui agendă concertistică este mai mereu plină de evenimente private, organizate în cele mai cochete restaurante cu profil italian din țară.

În cei zece ani petrecuți aici, Georgio a avut timp să se îndrăgostească nu doar de locuri și de oameni, ci și de mâncarea românească. La fel cum savurăm noi pizza și pastele, el e leșinat după “tochitură, mămăligă, pomana porcului în tuci, toate îmi plac, chiar dacă-s diferite de ce mâncăm noi în Italia”.

Italianul mai are o mare slăbiciune “made in Romania”: este înebunit după melodiile de pahar interpretate de regretatul Gheorghe Dinică. 
>>> Afaceriștii italieni fac ordine în România: ”Vom combate corupția”

Acest material a fost publicat pentru prima dată în 23 iulie 2019.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

O cafenea din Italia oferă clienților posibilitatea de a alege prețul: 3, 2 sau 1 euro, „depinde de cât ești de educat”

copil mort mama arestata

Copil mort la Livorno, mama arestată: ”Crimă premeditată, nu a căzut de pe tobogan”