in

Venea din Italia, accident din cauza oboselii, a murit aproape de casă

Un bărbat din Mehedinţi şi-a pierdut viaţa luni 20 martie dimineaţa într-un accident de circulaţie petrecut pe DN 67, raza localităţii Cocorova.  Se pare că a adormit la volan din cauza oboselii.

Mai avea doar câţiva kilometri până să ajungă acasă. Un tânăr de 21 de ani venea din Italia şi se îndrepta spre localitatea mehedinţeană Floreşti, unde are domiciliul. La Cocorova, acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocamion, care circula regulamentar.

Cel mai probabil, victima a adormit la volan din cauza oboselii, altfel nu se explică motivul pentru care a pătruns pe cealaltă bandă de mers.

”La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Drobeta cu 13 subofiţeri pentru descarcerarea victimei, concomitent cu asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor şi un echipaj SMURD”, precizează Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

Tânărul a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, fiind declarat decedat de către medicul SAJ, sosit la faţa locului. Poliţia Rutieră efectuează cercetări.

A pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autocamion, care circula regulamentar
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Femeile din Est”: apărate la televizor, ignorate în realitate

Ferrara, transportator român oferă carabinierilor 100 de euro pentru a evita o amendă: arestat pe loc