in

Ferrara, transportator român oferă carabinierilor 100 de euro pentru a evita o amendă: arestat pe loc

A oferit bani carabinierilor pentru a evita amenda, însă s-a ales cu o arestare în flagrant pentru infracțiunea de instigare la corupție.

Este deja al doilea caz similar, după cel care a dus la arestarea pe șoseaua Romea, la Porto Garibaldi (Ferrara), a unui camionagiu de naționalitate română care a încercat să corupă carabinierii oferind 50 de euro pentru a evita suspendarea permisului.

Și de această dată protagonistul este un autotransportator român, prins tot pe șoseaua statală Romea, la Porto Garibaldi. Militarii de la unitatea Lido Estensi au oprit pe 12 martie, la 21.30, o furgonetă condusă de românul C.E.N, de 33 de ani.

Bărbatul circula cu furgoneta sa, de care era prinsă o remorcă, fără cronotahograf. În plus, transporta mai multă marfă decât îi era permis și opera ca subcontractant fără autorizație.

Pe timpul fazelor de încheiere a procesului verbal referitor la încălcările constatate, care ar fi comportat sancțiuni foarte mari, românul a încercat să-i convingă pe carabinieri să închidă ochii oferindu-le o bancnotă de 100 de euro, pusă apoi sub sechestru. Gestul l-a costat arestarea în flagrant delict.

Citiți și:

Încearcă să mituiască carabinierii cu 20 de euro, român arestat pentru instigare la corupție

A încercat să-i mituiască pe carabinieri, dar a fost arestat pentru tentativă de corupţie

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Venea din Italia, accident din cauza oboselii, a murit aproape de casă

Pesaro, hoți români prinși cu mașina plină cu gumă de mestecat furată