in

VIDEO Şeful PSD, Marcel Ciolacu, cu teancul de bani la vedere, în timp ce vorbea despre criza fermierilor. «Asta înseamnă transparență»

Moment comic, joi, la sediul PSD. În timp ce vorbea despre drama fermierilor din România, care nu au bani pentru finanțarea lucrărilor agricole, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a scos din buzunarul de la piept un document pentru a cita cât mai bine.

Însă odată cu foaia a ieșit și un teanc de bani, mai multe bancnote de 100 și 200 de lei. Banii i-au atârnat câteva minute la piept până când cineva i-a sesizat situația.

Lângă liderul PSD s-a aflat și un tânăr fermier, invitat pentru a povesti cum nu mai are bani să plătească ratele la bancă.

Ulterior, Ciolacu a publicat pe contul său de Facebook imaginea cu pricina, alături de mesajul: „Uite, asta înseamnă #transparență. Susținem capitalul românesc.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Carpi, femeie jefuită la bancomat de un român, primarul îl urmărește și îl prinde. „Sunt comparat cu Chuck Norris, dar nu sunt justițiar”

Alcamo, român arestat de carabinieri după ce a fost prins își bătea soția în fața celor cinci copii, deși avea interdicție să-i viziteze