in

Viorica Dăncilă l-a primit la Palatul Victoria pe ambasadorul Italiei: «Să le asigurăm condiții optime de trai românilor din Italia»

Premierul Viorica Dăncilă l-a primit, luni 19 februarie, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Republicii Italia la Bucureşti, Marco Giungi. Prim-ministrul român a reafirmat interesul pentru atragerea investiţiilor italiene în România în vederea participării la planul de modernizare a infrastructurii din ţara noastră, dar şi pentru a se implica în domeniul energetic, cel al înaltelor tehnologii sau IT&C.

„În cursul discuţiilor a fost exprimată satisfacţia pentru nivelul foarte bun al relaţiilor economice, în 2017 valoarea schimburilor comerciale româno-italiene ajungând la un nivel record de aproape 14 miliarde de euro, cea mai mare înregistrată în ultimii zece ani. Prim-ministrul român a reafirmat interesul pentru atragerea investiţiilor italiene în România pentru a participa la planul de modernizare a infrastructurii din ţara noastră, dar şi pentru a se implica în domeniul energetic, cel al înaltelor tehnologii sau IT&C”, se arată într-un comunicat al guvernului.

Referindu-se la comunitatea românească din Italia, cea mai mare comunitate de străini din Peninsulă, prim-ministrul Dăncilă a salutat strânsa cooperare dintre autorităţile celor două ţări în domeniile afaceri interne şi de muncă, în scopul de a asigura românilor din Italia condiţii optime de trai.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Datoria publică a Italiei crește în continuare. În trei ani a crescut cu 119 miliarde de euro

Leontina Ionescu, candidează cu Zingaretti în Lazio: ”Am primit propunerea prin telefon”