in ,

Ambasada României la Roma, invitație la Forumul asociațiilor de români din Italia – 6 aprilie 2019

Ambasada României în Italia invită reprezentanții mediului asociativ și românii care activează în domeniul cultural, administrativ sau academic la o nouă ediție a Forumului asociațiilor de români din zona de competență consulară a Ambasadei – regiunile Abruzzo, Campania, Lazio, Sardinia și Umbria.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019, în sala de conferințe de la Accademia di Romania a Roma, între orele 11.00-13.00.

Manifestarea se va desfășura în același format interactiv ca și forumurile anterioare și se va axa, în principal, pe problematica alegerilor pentru Parlamentul European din 26 mai 2019 și implicarea  românilor în viața politică a țării gazdă.

Pentru a participa, persoanele interesate sunt rugate să trimită un e-mail la adresa [email protected], până la 3 aprilie 2019, precizând numele, domeniul de activitate și/sau organizația pe care o reprezintă. Fiecare structură asociativă din regiunile menționate poate participa la Forum, în limita a doi reprezentanți/asociație.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Delict șocant în Sicilia: româncă înfiată în Italia, ucisă și arsă de o alta româncă înfiată și prietenul ei italian

Bergamo, româncă terorizată de fostul soț: peste 5400 de apeluri și mesaje în care o amenință cu moartea