in

Bergamo, româncă terorizată de fostul soț: peste 5400 de apeluri și mesaje în care o amenință cu moartea

Un român de 36 de ani riscă un an închisoare fiind denunțat de către fosta soție pentru faptul că de ani de zile o terorizează cu telefoane și mesaje în care o amenință cu moartea. Nu mai puțin de 5400 de apeluri telefonice și sute de mesaje le-a primit femeia, atât pe telefonul personal, dar și la locul de muncă sau la școala unde învață fiica sa. Procurorul care s-a ocupat de caz va cere pedeapsa cu închisoarea. Procesul se va judeca pe 26 martie, în lipsa bărbatului, care locuiește în România.

El era gelos  și obsedat de când era căsătorit, dar când soția a decis să-l părăsească, românul de 36 de ani a transformat viața ei în iad. Fără a se resemna cu pierderea femeii, cu care a avut o fiică, de la jumătatea anului 2015 omul a făcut 5.400 de apeluri telefonice în care o amenința moartea (inclusiv mesaje trimise pe telefonul său mobil) soției sale, chelneriță într-o pizzerie din Bergamo. Toate apelurile au fost făcute din România, unde bărbatul de 36 de ani a revenit după încheierea relației. Pentru aceste fapte, procurorul a cerut condamnarea românului la 1 an închisoare pentru stalking. Procesul este programat pentru 26 martie.

Potrivit poliției, femeia a primit apeluri telefonice chiar și la serviciu . Când proprietarul pizzeriei a răspuns, soțul a invitat comerciantul să renunțe la ea. “Trebuie să o dai afară, este o c …”, a strigat din România, în receptorul telefonic. Mai mult decât atât, omul ar fi sunat, de asemenea, la școala pe care o frecventează fiica sa, cerând, oricum fără succes, să vorbească cu fata.

În cele din urmă, obosită și înfricoșată de amenințările cu moartea, femeia a decis să îl denunțe pe fostul soț, care nu a putut fi reținut, deoarece fugise deja în România și, prin urmare, va fi judecat în absență.

Rimini, barmaniță română terorizată de angajator și o colegă, judecați pentru rele tratamente și stalking