in ,

Catania, campanie de informare privind finanțările nerambursabile oferite de Ministerul diasporei

La începutul lunii ianuarie a.c., Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) a dat startul unor sesiuni de informare privind finanțările nerambursabile oferite de MRP, desfășurate atât în comunitățile istorice cât și în diaspora.

În acest sens, ieri 18 ianuarie a.c., secretarul general și secretarul general adjunct din cadrul MRP, Alina Hagima și Elena Ilie au făcut cunoscute membrilor clerului, ai mediului asociativ românesc cât și reprezentanților mass-media în limba română din Catania și celor din sudul Italiei, mijloacele și condițiile prin care aceștia pot accesa fonduri nerambursabile MRP precum și pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a depune proiecte eligibile. Totodată delegația MRP le-a prezentat participanților liniile principale de activitate și propunerile de acțiune ale ministerului pentru 2019.

Evenimentul a avut loc la sediul Consulatului României la Catania și face parte din seria întâlnirilor prevăzute de campania de informare inițiată de MRP în mai multe state, reprezentate de comunități mari de români. În perioada următoare vor fi organizate sesiuni de informare și în alte regiuni din Italia, Torino și Roma. (Descarcă calendarul deplasărilor)

Informații suplimentare:

Timp de 10 zile Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a oferit spre consultare publică Ghidul Beneficiarului și Documentul aferent acordării de finanțări nerambursabile. Perioada consultării publice a documentelor s-a încheiat ieri, 18 ianuarie a.c..

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, Ziua Culturii Naționale sărbătorită la Accademia di Romania

Voia să se întoarcă la muncă în Italia, ucisă în bătaie de soț. «A gâtuit-o pe ea, pe urmă el şi-a dat foc cu benzină»