in

Concert de Sărbători organizat la Roma de Asociația Românilor din Italia

Asociația Românilor din Italia (ARI), în colaborare cu CCIRO Italia și cu sprijinul Alianței Românilor din Italia¸ Asociației Dacia și Comitetului de Coordonare Național pentru Cetățenii Români în Italia (CNCRI) organizează luni, 26 decembrie 2016 la Roma, la Palacavicchi, începand cu ora 14:30, evenimentul „Împreună pentru a ne cunoaște mai bine – Sărbători Fericite!”.


 


 

În debutul evenimentului, Moș Crăciun împreună cu spiriduşii săi vor distribui mii de cadouri, primind în schimb mesaje, scrisori, desene aduse de către copiii participanţi la acest eveniment. Tot în această primă parte, animatori profesionişti vor organiza împreună cu copiii dansuri şi jocuri dedicate celor mici.

La ora 15:30, pentru cei mici şi cei mari va debuta programul „Tradiţii şi obiceiuri” în cadrul căruia vor fi interpretate colinde şi cântece specifice sărbătorilor de iarnă, urmat de un spectacol cu obieciuri tradiționale: Capra, Ursul, Steaua ș.a.m.d.

La ora 16:30 va începe concertul extraordinar susţinut de marii promotori ai folclorului, tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti precum Irina Loghin, Gheorghe Gheorghiu, trupa „Bambi”, Adrian Iordachioaie, Vasile David, ansamblul folcloric „Dor Călător” şi ansamblul „Arţăraş”. În încheierea evenimentului se va desfăşura finala concursului de frumuseţe „Miss România în Italia 2016″.

Partenerul principal al evenimentului, WIND, compania de telefonie preferată de românii din Italia, va fi prezent cu mari suprize pentru clienţii săi şi în special pentru cei care vor deveni clienţi WIND în cadrul evenimentului. Totodată organizatorii şi sponsorii evenimentului vor rezerva publicului prezent mari surprize.

Ne propunem următoarele recorduri: cea mai mare distribuţie de cadouri pentru copii organizată în comunitatea românilor din Italia și cel mai mare cor de sărbători. Ne propunem să transformăm sala cu o capacitate de 6.000 persoane într-un cor care să fredoneze împreună cu artiştii colinde şi melodii cu specific de sărbători.

Partenerii media ai evenimentului: Realitatea tv, Dacia tv, Gazeta Românească.

Sponsori: Autoservice M.E.G., supermarketul LaStrada, MoneyGram, Atlassib

Prezintă şi salută românii de pretutindeni cu un sincer «La mulţi ani», Eugen Terteleac.

INTRAREA GRATUITĂ

Adresa evenimentului: Via Ranuccio Bianchi Bandinelli, 130, 00178 Ciampino/Roma, sala Palacavicchi

ora începerii: 14.30

Detalii organizare: tel. 3288344032

email [email protected]

Biroul de presă al ARI


 


Trompetistul Mirel Manea a ridicat sala în picioare la Veneţia

Interviu Gabriel Cotabiţă în Italia: ”Mi-ar plăcea să fac un duet cu Ligabue”

Orchestra Națională din România a impresionat publicul italian la Milano: ”Am fost răpiți de talentul tinerilor artişti”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Budincă de cartofi cu praz şi ciuperci

Român rănit grav de iubita italiancă după o ceartă banală. ”L-am înjunghiat ca să mă apăr”